ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το καλό του πρόσωπο

με-το-καλό-του-πρόσωπο-699840

Στοχεύει να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή

Με το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο θέλει να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο ντέρμπι με τον Ηρακλή την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες για να μη χαθεί η επαφή με την κορυφή.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό Βόλου άπαντες άφησαν πίσω την ήττα από τη Ζάκυνθο και βλέπουν μπροστά αφού την Κυριακή θα υποδεχθούν τον Ηρακλή στο ΕΑΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Το παιχνίδι με τον Ηρακλή θα αρχίσει στις 6 μ.μ. και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον OTE ΤV, ενώ τηλεοπτικό θα είναι και το επόμενο ματς αυτό της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League όταν ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά.

Βέβαια στον Ολυμπιακό αυτό που κοιτούν είναι το Κυριακάτικο ματς καθώς μετά την ήττα στη Ζάκυνθο -που προσπέρασε όπως και η ΑΕΛ- η νίκη κόντρα στον αήττητο φέτος «Γηραιό» είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη με το ματς να θεωρείται «κλειδί» όσον αφορά τον στόχο της τριάδας που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αυτή τη φορά θα έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του καθώς επιστρέφει από τιμωρία ο Διονύσης Μακρυδημήτρης, ενώ αναμένεται να έχει ετοιμοπόλεμο και τον Γρηγόρη Κυζιρίδη, το δελτίο του οποίου αναμένεται να εκδοθεί μέσα στην εβδομάδα από την ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη που θα δώσει …άλλο αέρα για τη συνέχεια και ένα επιπλέον κίνητρο αποτελεί και το αήττητο του Ηρακλή, καθώς και το ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κερδίσουν ακόμη ένα ντέρμπι στο Βόλο και όπως έκαναν με τη Λάρισα.

Ο «Γηραιός» πάντως έχει δείξει σταθερότητα ως προς τα αποτελέσματα και φιγουράρει με διαφορά στην κορυφή της κατάταξης, στο +6 από τη δεύτερη Λαμία, στο +12 από την 4η Ζάκυνθο και στο +13 από τον πέμπτο Ολυμπιακό.

Επομένως, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται στην 15η αγωνιστική να σπάσουν το αήττητο του Ηρακλή στο πρωτάθλημα και το απόλυτο των βαθμών που έχει μακριά από το γήπεδό του.

Απομένουν άλλα έντεκα παιχνίδια για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάληψης μιας θέσης στην πρώτη τριάδα που δίνει συνέχεια στη σεζόν και εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου με έξι αγώνες στο ΕΑΚ για τη βολιώτικη ομάδα και πέντε εκτός έδρας. Η αξιοποίηση της έδρας αποτελεί προτεραιότητα, αλλά θα πρέπει να συνεχιστεί το πολύ θετικό σερί κόντρα στους αντιπάλους που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κατάφερε να παραμείνει στην 3η θέση, έχει όμως τις προϋποθέσεις για να ολοκληρώσει την πρώτη φάση του πρωταθλήματος με είσοδο στα πλέι οφ για τρίτη στη σειρά χρονιά.

Τέλος, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, όσον αφορά τα μεταγραφικά, καθώς οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές,

Τέλος, όσον αφορά τον Ηρακλή, πρέπει να αναφερθεί ότι δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν, στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, να τους δοθεί το «πέταλο» του ΕΑΚ, όμως αυτό είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι θα εκδοθούν εισιτήρια χωρίς να υπάρξει διάθεση προς τους Θεσσαλονικείς έπειτα και από την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας.

Ξεκίνησε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει όλους τους Βολιώτες φιλάθλους ότι ξεκίνησε η αύξηση του Μ.Κ με αγορά μετοχών. Ολοι όσοι επιθυμούν να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου, θα μπορούν να αγοράσουν τις μετοχές από τα κάτωθι σημεία:

  • Γραφεία της ΠΑΕ καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 5 μ.μ. και το Σάββατο από 10 πμ. έως 2 μ.μ.
  • Μπουτίκ, τις ώρες των εντός έδρας αγώνων
  • Τόρης Χατζή ΕΠΕ, Καψάλη 9, 2421063421
  • Hemingway bar, Κονταράτου 4, 6945680878
  • Tabacco Club 58, Κουμουνδούρου 33, 6978062900.

Η τιμή της κάθε μετοχής ανέρχεται στα 33€. Η ΠΑΕ επίσης ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι η πληρωμή για την αγορά των μετοχών μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω καταβολής του αντίστοιχου αντιτίμου στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: 6258-135837-325 που είναι στο όνομα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Παρακαλούνται όσοι αγοράσουν μετοχές μέσω τραπέζης να προσέλθουν εντός 20 ημερών στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ενημερωθεί το μητρώο των μετόχων. Για όσους δε βρίσκονται εκτός Βόλου παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΠΑΕ τηλεφωνικά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2421060350 και 2421034507.

Κυριακή η 15η και Δευτέρα η 16η

Ανακοινώθηκε από τη Football League το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται την Κυριακή 1/2 τον Ηρακλή στο ΕΑΚ, ενώ για την 16η παίζει Δευτέρα στην Καλαμαριά

Η 15η αγωνιστική

Κυριακή 1/2

Λαμία – Φωκικός (15:00)

Πιερικός – Απόλλων Καλ. (15:00)

Αναγ. Καρδίτσας – Αιγινιακός (15:00)

Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής (18:00 OTE TV)

Δευτέρα 2/2

Ζάκυνθος – Τύρναβος (15:00)

ΑΕΛ – Αγροτικός Αστέρας (16:00 OTE TV)

Ρεπό: Εθνικός Γαζ.

Η 16η αγωνιστική

Παρασκευή 6/2

Ηρακλής – Τύρναβος

Κυριακή 8/2

ΑΕΛ – Λαμία

Φωκικός – Εθν. Σερρών

Αγροτικός Αστ. – Πιερικός

Αιγινιακός – Ζάκυνθος

Δευτέρα 9/2

Απόλλων Καλαμαριάς – Ολυμπιακός Β.

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου