ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η συνέχεια σήμερα στη Ζάκυνθο

η-συνέχεια-σήμερα-στη-ζάκυνθο-704561

Ο Ολυμπιακός Βόλου στοχεύει στο διπλό στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Football League

Για να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του αγωνίζεται σήμερα (3 μ.μ. – sporfm 89,5) στη Ζάκυνθο o Ολυμπιακός Βόλου θέλοντας να πάρει το διπλό που θα τον διατηρήσει στην πρώτη τριάδα του ομίλου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League που αποτελεί την αρχή του β’ γύρου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από την Πέμπτη στη Ζάκυνθο και στη σημερινή αναμέτρηση δίχως πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα στοχεύει με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο του να συνεχίσει το αήττητο σερί του (δύο νίκες για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο).

Το πρώτο μισό του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό Βόλου ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα με ιδανικό τρόπο αφού η ερυθρόλευκη ομάδα ανέβηκε στην 3η θέση της κατάταξης του Βορείου Ομίλου με δύο στη σειρά εντός έδρας νίκες.

Ο Α’ γύρος για τον Ολυμπιακό είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα ξεκινώντας με ήττα στην πρεμιέρα με το 0-2 στο ΕΑΚ από τη Ζάκυνθο και δεύτερη σερί ήττα στη συνέχεια στο Καυτανζόγλειο.

Συνολικός απολογισμός έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, τέρματα 18 υπέρ που συνιστούν την καλύτερη επίθεση του ομίλου και 15 κατά που είναι η δεύτερη χειρότερη άμυνα.

Η ομάδα έχει σκοράρει στα δέκα από τα δώδεκα παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα και μόνο στις αναμετρήσεις με Ζάκυνθο (εντός) και Ηρακλή (εκτός) δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρώτος γύρος κύλησε με τον Ολυμπιακό Βόλου να αλλάζει τρεις προπονητές. Ο Νίκος Παντέλης κάθισε στον πάγκο σε πέντε αγώνες (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες), ο Γιώργος Κούτσης μάζεψε επίσης 7 βαθμούς (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες), ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει ξεκινήσει ιδανικά με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Στα αγωνιστικά σήμερα στη Ζάκυνθο δεν σκέφτεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Αλλαγή θα υπάρξει αν ο Λευτέρης Γιαλούσης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής ξεκινήσει στο βασικό σχήμα με παρτενέρ τον Ιντζίδη στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Ρόκας, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό..

Στο Βόλο έμεινε ο τιμωρημένος Διονύσης Μακρυδημήτρης.

Στη Ζάκυνθο βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Ιντζίδης, Γιαλούσης, Ρόκας, Μαρτίνεθ, Θέος, Νικολιάς, Μπιτάνγκ, Διαμαντόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Μπαλντομπαλίεφ, Μέζα, Μπάρμπας, Σκοπελίτης, Ρόκας, Καρράς, Κεσίδης, Κολίτσης.

Η Ζάκυνθος που είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητη στις επτά πρώτες αγωνιστικές πλέον βρίσκεται στην 5η θέση με 18 βαθμούς έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.

Ο προπονητής της Ζακύνθου Ντάνι Ακίνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Οι Τσόπελας και Κρισμάρεβιτς εξέτισαν τις ποινές τους και επανέρχονται στα πλάνα του Ισπανού κόουτς, ενώ μια χαρά είναι και ο Πέττας που προπονείται κανονικά. Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Φωτιά, για τον οποίο υπάρχει η φημολογία περί αποχώρησής του και άμεσα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου