ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί

συνέχεια-στο-νικηφόρο-σερί-708552

Θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου που αναχωρεί σήμερα για τη Ζάκυνθο ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου

Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και με την έναρξη του β’γύρου ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναχωρήσει σήμερα για τη Ζάκυνθο για το σημαντικό παιχνίδι που δίνει το Σάββατο 24/1 στις 3 μ.μ. στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση θέλει να κάνει το 3 στα 3 έχοντας στον πάγκο του τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο που έχει ως τώρα δύο εντός έδρας νίκες με Εθνικό Γαζώρου και Αναγέννηση Καρδίτσας, νίκες που έφεραν την ομάδα στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Στόχος του Ολυμπιακού το Σάββατο είναι να πάρει και την ρεβάνς για την ήττα που είχε γνωρίσει από τη Ζάκυνθο στην πρεμιέρα της Football League στο ΕΑΚ.

Με ενδεχόμενη νίκη επί της Ζακύνθου οι ερυθρόλευκοι θα εδραιωθούν στις πρώτες θέσεις, και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να βρεθούν και πιο κοντά στην κορυφή αφού θα υποδεχτούν στο Βόλο τον πρωτοπόρο Ηρακλή.

Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα του παιχνιδιού η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, αποφάσισαν η αποστολή να φύγει από σήμερα για τη Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα θα αναχωρήσει μετά την πρωινή προπόνηση για το νησί, ενώ αύριο Παρασκευή θα προπονηθεί εκεί.

Η Ζάκυνθος μετά το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, στη συνέχεια έχασε έδαφος στη βαθμολογία και υποχώρησε στην 5η θέση, έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους από τον Ολυμπιακό (20 έναντι 18), αλλά και ένα ματς λιγότερο, καθώς εκκρεμεί το εξ αναβολής με την ΑΕΛ στο νησί του Ιονίου.

Για το ματς του Σαββάτου υπάρχει μία σίγουρη απουσία καθώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Διονύση Μακρυδημήτρη, που θα εκτίσει ποινή, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Λευτέρης Γιαλούσης, που εξέτισε στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Επίσης υπάρχει κι ένας ακόμη «πονοκέφαλος» για τον Ελευθερόπουλο που αφορά τον αρχηγό της ομάδας, Στάθη Ρόκα. Ο έμπειρος αμυντικός χαφ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για την έξοδο στη Ζάκυνθο. Ο «Ελε» δεν αναμένεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του αν ο παίκτης δεν είναι έτοιμος και κάνει σκέψεις για τον αντικαταστάτη του. Ολα θα ξεκαθαρίσουν πάντως στη σημερινή προπόνηση, αν και εκτιμάται πως ο Ρόκας θα ακολουθήσει την αποστολή.

Παράλληλα οι διοικούντες δεν έχουν σταματήσει να κινούνται ως προς τα μεταγραφικά ενώ πιστεύεται ότι θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και ο Κυζιρίδης.

Οσον αφορά άλλα ονόματα ποδοσφαιριστών που ακουστήκαν η περίπτωση του Φίλιππου Δάρλα φαίνεται να έχει «κολλήσει», αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν ότι ο έμπειρος αμυντικός δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν για να ταιριάξει στη φιλοσοφία της ομάδας. Πάντως οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την αναζήτηση και έχουν επαφές και συζητήσεις για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για την αριστερή πλευρά της άμυνας βρίσκοντας αρκετά ενδιαφέρουσα την περίπτωση του Γιώργου Ιωαννίδη .Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 26χρονο (4/5/88) Σερραίο ποδοσφαιριστή και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις

Ο Ιωαννίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια από το 2006 μέχρι το 2010. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και έπαιξε σε 15 παιχνίδια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ο ΟΦΗ με 22 συμμετοχές και δύο γκολ (2012-13), ενώ από το καλοκαίρι του ’13 βρέθηκε στο Λεβαδειακό (10 συμ.) απ’ όπου έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι. Εχει αγωνιστεί με τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Ελπίδων και Νέων.

1/2 με Ηρακλή και 6/2 με Καλαμαριά

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι της Football League ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή στο ΕΑΚ για τη 15η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον otetv. Τηλεοπτικό θα είναι και το ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για τη 16η αγωνιστική. Αυτό θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσει επίσης στις 18.00.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου