ΜΠΑΣΚΕΤ

Και ντέρμπι …και γιορτή

και-ντέρμπι-και-γιορτή-727735

Κάλεσμα του Ολυμπιακού Βόλου για τον αυριανό αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ με τον Αθηναϊκό για την Α1 Κατηγορία

Και ντέρμπι …και γιορτή έχει αύριο ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 που εξέδωσε και ανακοίνωση για τον αυριανό Κυριακάτικο σημαντικό αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ με τον Αθηναϊκό για την Α1, αλλά και για την εκδήλωση της κοπής της πίτας που θα ακολουθήσει.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στα αγωνιστικά, ένα σημαντικό ντέρμπι το οποίο είναι τελικός και πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία για να έχουν ελπίδες παραμονής, έχουν αύριο Κυριακή τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκες υποδέχονται στις 11 το πρωί στο ΕΑΚ τον Αθηναϊκό, μια ομάδα με τους ίδιους στόχους στην Α1 εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών, που βρίσκεται έναν πόντο πάνω από τις Βολιώτισσες. Οι ερυθρόλευκες θέλουν καταρχάς το ροζ φύλλο και αν μπορέσουν να καλύψουν και τη διαφορά των 14 πόντων με την οποία είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο στον Βύρωνα. Το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, ωστόσο είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για την επικράτηση. Στη συνέχεια ακολουθούν τα ντέρμπι με Ιπποκράτη το άλλο Σάββατο στην Κω και την Τερψιθέα στη Γλυφάδα και αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κάνει μία καλή συγκομιδή στα τρία αυτά ματς θα έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ σημαντικό βήμα παραμονής.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αναφέρονται τα εξής: «Με έναν αγώνα που μπορεί, με νίκη, να σηματοδοτήσει το προβάδισμα για την παραμονή της ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών, συνεχίζεται η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ στο πρωτάθλημα αύριο Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, στις 11.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, με την ομάδα του ΑΣ Αθηναϊκού Βύρωνα, πρωταθλήτρια επί σειρά ετών και κυπελλούχο Ευρώπης.

H Κυριακή αυτή είναι μια ΓΙΟΡΤΗ του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αφού μετά τον αγώνα που θα γίνει στις 11.00, θα ακολουθήσει η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας καλούν το φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα, στον κρίσιμο αυτόν αγώνα και με το χειροκρότημά του να δώσει ώθηση στα κορίτσια και στον προπονητή μας, έτσι ώστε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι στην πρόκληση που παρουσιάζεται.

Τα εισιτήρια του αγώνα, ως οικονομική ενίσχυση, είναι 5 ευρώ και 3 ευρώ για άνεργους, φοιτητές, μαθητές και καλούμε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και του γυναικείου μπάσκετ να συμπαρασταθούν και να συμβάλλουν στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι της ομάδας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της παρουσίας της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία. Τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ανάγκη τη στήριξη σας! Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί» καταλήγει η ανακοίνωση.

Οι διαιτητές και κομισάριοι της αυριανής 13ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Γυναικών είναι:

*ΕΑΚ Βόλου 11.00 Ολυμπιακός Βόλου – Αθηναϊκός

Τζιβελεκίδου – Τζιοπάνος (Γκουντέλιας)

*Βούλας 12.00 Πρωτέας Β. – Ελληνικό

Διαμαντής-Θεοδωρόπουλος (Ντάβαρης)

*Ν. Ρύσιου 12.00 Αναγέννηση ΝΡ – Παναθηναϊκός

Φακίτσας – Γερακίνης (Βαφείδης)

*ΔΑΚ Γλυφάδας 13.30 Τερψιθέα – Ιπποκράτης

Τσαχάκης – Παυλόπουλος (Σωτηριάδης)

*Επταπυργίου 13.00 Παναθλητικός – ΠΑΟΚ

Τσιρτσιμάλης – Δαμίγος (Πολυχρονίδης)

*Στο μεταξύ το Σάββατο 24 Ιανουαρίου ορίστηκε να διεξαχθεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου στην Κω με τον Ιπποκράτη για την 14η αγωνιστική της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, λόγω των εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 25/1. Μάλιστα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 10.30 το πρωί.

Αύριο και η γιορτή

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για όλα τα τμήματά του διοργανώνει αύριο Κυριακή 18/1 ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΕΑΚ και ώρα 12:30 μ.μ. Θα βραβευτούν παράγοντες που βοηθούν το σύλλογο, αθλητές και ομάδες που διακρίθηκαν την περσινή περίοδο, ενώ θα κληρωθούν πλούσια δώρα για όλα τα τμήματα του και θα γίνει από αθλητές του Ολυμπιακού ολιγόλεπτη επίδειξη όλων των αθλημάτων που διατηρεί. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί χορευτικό πρόγραμμα από τον Σύλλογο αθλητικού κοινωνικού χορού Break a Move, ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου Πανόπουλου που είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλη Πανόπουλου.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου απευθύνει κάλεσμα «σε όλους τους αθλητές με τις οικογένειές τους, τους παράγοντες τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Παρακαλούνται επίσης όσοιγονείς δύνανται και επιθυμούν, να φέρουν στην εκδήλωση τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου