ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τρεις από τους νέους

με-τρεις-από-τους-νέους-727750

Θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα στο ΕΑΚ την Αναγέννηση Καρδίτσας

Με τα τρία από τα τέσσερα νέα πρόσωπα και περιμένοντας και άλλα θα αγωνιστεί την ερχόμενη Δευτέρα ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 13η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου).

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα κλείσει τον πρώτο γύρο με δεύτερο στη σειρά εντός έδρας παιχνίδι και οι ερυθρόλευκοι του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα υποδεχτούν στις 6 μμ στο θεσσαλικό ντέρμπι την Αναγέννηση Καρδίτσας και ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον ΟΤΕ tv.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν και με τα νέα πρόσωπα, καθώς ήδη έχουν ολοκληρωθεί 4 μεταγραφές και αναμένονται άλλες δύο.

Στα χέρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα βρίσκονται τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, Χρήστου Ιντζίδη και Βασίλη Τριανταφυλλάκου, ενώ του Κυζιρίδη θα βγει την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ο παίκτης δεν έχει μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου ποιοι θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Ο Ιντζίδης πιθανότατα θα παίξει ως βασικός, καθώς απουσιάζει ο Γιαλούσης (τιμωρημένος) ενώ ο Μακρυδημήτρης είναι άρρωστος. Οσον αφορά τους Μπαλντοβαλίεφ και Τριανταφυλλάκο θα συμπεριληφθούν στην αποστολή και θα αγωνιστούν πιθανότατα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ποντάρει πολλά στην προσθήκη του Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ που προέρχεται από την ελβετική Κιάσο και πιο πριν είχε αγωνιστεί στην Κέρκυρα (πέρσι 14 γκολ).

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος που φέτος αγωνίστηκε σ’ ένα παιχνίδι με τον Πανθρακικό στη Σούπερ Λιγκ (και 1 στο κύπελλο) τα προηγούμενα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία φόρεσε τη φανέλα του Αρη σε 45 αγώνες (3 γκολ).

Ο Χρήστος Ιντζίδης ήρθε από τον Απόλλωνα Λεμεσού και είναι ένα πολυεργαλείο στην άμυνα, αφού εκτός από την βασική του θέση ως στόπερ, καλύπτει και την θέση του αμυντικού χαφ, έχοντας εμπειρία και από Σουπερ Λίγκα.

Επίσης από το επόμενο ματς στη Ζακυνθο (24/1) και ο 24χρονος μέσος Γρηγόρης Κυζιρίδης θα βοηθήσει σημαντικά αφού και ως τώρα στο πρωτάθλημα της Super League κατέγραψε 7 συμμετοχές με τη Νίκη Βόλου.

Αγωνιστικά ο Διονύσης Μακρυδημήτρης, εξακολουθεί να είναι άρρωστος. με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας να είναι αμφίβολη.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο και στη συνέχεια ο Ελευθερόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών, τα οποία θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Σήμερα Λάρισα -Ηρακλής

Σήμερα θα γίνει η αναμέτρηση Λάρισα – Ηρακλής για την 13η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου).

Ολο το πρόγραμμα:

Σήμερα, Σάββατο 17 Ιανουαρίου

17:00 Λάρισα – Ηρακλής

Ευαγγέλου, Νικολαδός (Αθηνών), Βαφειάδης (Καρδίτσας)

Αύριο, Κυριακή 18 Ιανουαρίου

15:00 Αγροτικός Αστ. – Απόλλων 1926

Συμεωνίδης (Πιερίας), Τσιαμπάζης (Κοζάνης), Χούσκογλου (Θράκης)

15:00 Φωκικός – Αιγινιακός

Γιαννουλάκης (Χανίων), Κωνστάντιος (Εύβοιας), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

15:00 Εθν. Σερρών – Τύρναβος (15:00, Δημ. Γήπεδο Σερρών)

Τζοβάρας (Φθιώτιδας),Δόσκορης, Δουδούμης (Φθιώτιδας)

15:00 Πιερικός – Ζάκυνθος (15:00, Α’ ΔΑΚ Κατερίνης)

Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας), Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Παπαδημητρίου (Λάρισας)

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου

18:00 Ολυμπιακός Βόλου – Αναγ. Καρδίτσας

Σελεμίδης (Πέλλας), Κασικογιάννης, Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)

Σήμερα οι Νέοι

Στα Ψαχνά απέναντι στον τοπικό Ηρακλή θα τεθεί αντιμέτωπη η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου σήμερα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Μακρυκάπας. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο είναι: Τύρναβοw – ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας – Λαμία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου