ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τη Δευτέρα η νέα αντεπίθεση

από-τη-δευτέρα-η-νέα-αντεπίθεση-728750

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες προσδοκώντας και στη συμπαράσταση του κόσμου

Από την ερχόμενη Δευτέρα και από το εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας ξεκινάει η νέα αντεπίθεση για την βολιώτικη ομάδα σε δύο μέτωπα. Το πρώτο μέτωπο αφορά το αγωνιστικό μέρος και στόχος είναι να δοθεί συνέχεια στις επιτυχίες. Στο δεύτερο τώρα μέτωπο και ως προς την πλευρά του κόσμου άπαντες στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων θέλουν την παρουσία του στο γήπεδο και την στήριξη στην ομάδα που αργότερα θα γίνει πιο έμπρακτη με την αγορά μετοχών στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου στοχεύει στη συνέχεια των επιτυχιών κόντρα στην Αναγέννηση έχοντας θετική προϊστορία στα θεσσαλικά ντέρμπι, με τη βολιώτικη ομάδα να έχει έχει 20 νίκες (16 στο Βόλο, 3 στην Καρδίτσα και μια στα χαρτιά!), 11 ισοπαλίες (οι 10 στην Καρδίτσα) και 9 ήττες (οι 3 στο Βόλο). Πάντως στο τελευταίο επίσημο ματς στο Βόλο η Αναγέννηση είχε κερδίσει σε μια χρονιά που ο Ολυμπιακός Βόλου είχε κερδίσει την άνοδο.

Οσον αφορά την αύξηση του Μ.Κ. αναμένεται με την επισημοποίηση και η έμπρακτη στήριξη καθώς θα εκδοθούν 7.500 μετοχές προς 33 ευρώ η κάθε μετοχή.

Για το δευτεριάτικο παιχνίδι τώρα υπάρχει ένα ερωτηματικό με τον Διονύση Μακρυδημήτρη, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση απουσίαζε. Ο έμπειρος αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν κατάφερε να δώσει το παρών στο γήπεδο ενώ σήμερα θα προσπαθήσει να προπονηθεί, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι δεν θα χάσει τον αγώνα της Δευτέρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Θυμίζουμε, πως από το παιχνίδι με την Αναγέννηση θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος Λευτέρης Γιαλούσης, ενώ ο Γιώργος Θέος, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εκτός έδρας, για την 16η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός την Δεύτερα θέλει άλλη μια νίκη με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο που προσπαθεί να δείξει το καλό πρόσωπο της ομάδας και να διορθώσει τα κενά που έχουν παρατηρηθεί στην άμυνα.

Σε πέντε παιχνίδια που έχει δώσει φέτος ο Ολυμπιακός στο Βόλο για το πρωτάθλημα της Football League μόνο στο ντέρμπι με τη Λάρισα οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, κερδίζοντας με 2-0.

Το βολιώτικο συγκρότημα έχει δεχθεί δύο γκολ στο Βόλο από τη Ζάκυνθο, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Εθνικό Γαζώρου, καθώς και τρία τέρματα από τον Τύρναβο. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τα δύο ματς (με Ζάκυνθο και Τύρναβο) και μαζί πολύτιμους βαθμούς.

Οπως τόνισε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να κάνει έδρα το ΕΑΚ, αν θέλει να έχει υψηλούς στόχους. Η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας είναι επιβεβλημένη, με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει και στον τομέα αυτό: «Μέχρι να γίνουμε αυτοί που θέλουμε, θα έχουμε κάποιες στιγμές προβλήματα. Η αμυντική λειτουργία βελτιώνεται, τα παιδιά τρέχουν και βλέπω σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι μας» τόνισε στο τελευταίο ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού που είδε την ομάδα σε δυο λεπτά να δέχεται δυο γκολ!

Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει την καλύτερη επίθεση του Βορείου ομίλου με 16 γκολ, ενώ παράλληλα διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα πίσω από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 15 γκολ παθητικό.

Κέρδισε την αγωγή του Μπουλούτ

Ο Ολυμπιακός που από το πουθενά βρέθηκε να οφείλει σε παίκτες χωρίς πρόσφορά χθες κέρδισε μια υπόθεση αγωγής που είχε κάνει ο Τούρκος παίκτης Ερολ Μπουλούτ. Το πρωτοδικείο Βόλου εξέδωσε απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού ενώ την υπόθεση χειρίστηκε ο έγκριτος βολιώτης νομικός Αντ. Ξηρός.

Ο Σελεμίδης διαιτητής

Ο Χαράλαμπος Σελεμίδης από την Πέλλα ορίστηκε να διευθύνει το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στις 18:00. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Κατσικογιάννης και Νατσιόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Βόρειος όμιλος

Αύριο, Σάββατο 17 Ιανουαρίου

17:00 Λάρισα – Ηρακλής

Ευαγγέλου, Νικολαδός (Αθηνών), Βαφειάδης (Καρδίτσας)

Κυριακή 18 Ιανουαρίου

15:00 Αγροτικός Αστ. – Απόλλων 1926

Συμεωνίδης (Πιερίας), Τσιαμπάζης (Κοζάνης), Χούσκογλου (Θράκης)

15:00 Φωκικός – Αιγινιακός

Γιαννουλάκης (Χανίων), Κωνστάντιος (Εύβοιας), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

15:00 Εθν. Σερρών – Τύρναβος (15:00, Δημ. Γήπεδο Σερρών)

Τζοβάρας (Φθιώτιδας),Δόσκορης, Δουδούμης (Φθιώτιδας)

15:00 Πιερικός – Ζάκυνθος (15:00, Α’ ΔΑΚ Κατερίνης)

Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας), Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Παπαδημητρίου (Λάρισας)

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου

18:00 Ολυμπιακός Βόλου – Αναγ. Καρδίτσας

Σελεμίδης (Πέλλας), Κασικογιάννης, Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)

Νότιος όμιλος:

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου

16:00 Επισκοπή – ΑΟ Χανιά

Παπαγεωργίου, Γιαννουγλίδης, Αργυρός (Αθηνών)

Κυριακή 18 Ιανουαρίου

15:00 Παναχαϊκή – Αχαρναϊκός

Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Νταλούκας (Τρικάλων), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)

15:00 Παναιγιάλειος – Φωστήρας

Μπλάνας, Σερεμέτης, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

15:00 Απόλλων – Ερμιονίδα

Κολούδης (Λέσβου), Σγαντζός (Πειραιά), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)

18:00 Αλιμος – ΑΕΚ

Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής) ,Μαρνέζος (Χανίων), Κοκμοτός (Ρεθύμνου).

Χωρίς φιλάθλους η Αναγέννηση στο ΕΑΚ

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας για το δευτεριάτικο αγώνα στο ΕΑΚ Βόλου. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Ε.Α.Κ.) Βόλου, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σ’ αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (19-01-2015) και ώρα 18:00, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου-Π.A.E. Αναγέννηση Καρδίτσας, για τo πρωτάθλημα Football League της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Τριακόσια ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό Βόλου

Χρηματικά πρόστιμα θα αναγκαστούν να πληρώσουν αρκετές ομάδες από το Βόρειο και το Νότιο όμιλο της Football League, ενώ δεν ήταν λίγες οι υποθέσεις που αναβλήθηκαν στην συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής για την Τρίτη (21/1). Ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός Βόλου που τιμωρήθηκε με πρόστιμο 300 ευρώ. Αναλυτικά η απόφαση:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 η πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων (300) ευρώ, για τη συμπεριφορά του Α. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (Υπ. Ασφάλειας). Επιβάλλονται στον Α. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ οι πειθαρχικές ποινές α) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και β. του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας της 02-11-2014 με ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ)».

Δανεικός στον Εθνικό Γαζώρου ο Κορνελάτος

Στον Εθνικό Γαζώρου θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Ανδρέας Κορνελάτος. Ο νεαρός αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού Βόλου δόθηκε δανεικός στην ομάδα των Σερρών για να πάρει παιχνίδια και θα επιστρέψει στην ομάδα τον Ιούνιο. Ο ποδοσφαιριστής χαιρέτησε χθες τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και θα ξεκινήσει από σήμερα Παρασκευή προπονήσεις στην ομάδα των Σερρών υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου