ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με νέα πρόσωπα

με-νέα-πρόσωπα-730214

Ενισχυμένος θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Με νέα πρόσωπα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 13η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου).

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν και με τα νέα πρόσωπα, καθώς ήδη έχουν ολοκληρωθεί 4 μεταγραφές και αναμένονται άλλες δύο.

Χθες στο ΕΑΚ η διοίκηση και ο διευθυντής της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Κικίλιας σε συνεργασία με τον Μίλτο Μαργαρό παρουσίασαν τα τέσσερα νέα – μέχρι στιγμής όπως αναφέρθηκε – μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Οσον αφορά τα νούμερα στις φανέλες ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ θα φορά το νούμερο 28, ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος το νούμερο 88, ο Γρηγόρης Κυζιρίδης το νούμερο 6 και ο Χρήστος Ιντζίδης το νούμερο 39.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά στην προσθήκη του Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ που προέρχεται από την ελβετική Κιάσο και είχε ξαναρθεί στο Βόλο πριν πάει στην Κέρκυρα (πέρσι 14 γκολ) αφού είχε δοκιμαστεί στη Νίκη Βόλου, ενώ πριν έχει αγωνιστεί και στο Παραλίμνι της Κύπρου.

Το καλοκαίρι ο Σκοπιανός επιθετικός, φεύγοντας από την Κέρκυρα με 14 γκολ προτίμησε την Ελβετία, ενώ τώρα απέρριψε την πρόταση της Λάρισας για να συνεχίσει την καριέρα του πάλι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό Βόλου… που σήμερα περιμένει και τη. μπλε κάρτα του.

Η 2η μεταγραφή ακούει στο όνομα Βασίλης Τριανταφυλλάκος που φέτος αγωνίστηκε σ’ ένα παιχνίδι με τον Πανθρακικό στη Σούπερ Λιγκ (και 1 στο κύπελλο) ενώ τα προηγούμενα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία φόρεσε τη φανέλα του Αρη σε 45 αγώνες (3 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Οδυσσέα Αναγέννησης που έπαιξε 74 ματς σημειώνοντας και 12 γκολ.

Επίσης ο 24χρονος μέσος Γρηγόρης Κυζιρίδης θα βοηθήσει σημαντικά αφού και ως τώρα στο πρωτάθλημα της Super League κατέγραψε 7 συμμετοχές με τη Νίκη Βόλου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ (4 συμ), Αναγέννηση Επανωμής, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πυρσό Γρεβενών, Σαρωνικό Ηλιούπολη και στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του τον Αετό Σκύδρας.

Τέλος, ο Χρήστος Ιντζίδης που είναι ο 4ος νέος παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου ήρθε από τον Απόλλωνα Λεμεσού και είναι ένα πολυεργαλείο στην άμυνα, αφού εκτός από την βασική του θέση ως στόπερ, καλύπτει και το αριστερό άκρο, αλλά και την θέση του αμυντικού χαφ και πριν την Κύπρο έπαιξε στη Σούπερ Λίγκα σε Λεβαδειακό (13 συμμετοχές – 1γκολ), Πλατανιά (13 συμμετοχές) αλλά και στον ΠΑΟΚ (5 συμμετοχές).

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά έχουν ακουστεί χωρίς να επιβεβαιωθούν αρκετά ονόματα όπως του Βολιώτη μέσου Κ. Οικονόμου αλλά και του Αποστόλου από τη Ζάκυνθο, του αριστερού μπακ Γιαζιτζόγλου από τον Αιγινιακό, του Κρουσταλέλη από τον Πιερικό, του Κώστα Κουρτεσιώτη από την Λάρισα και του έμπειρου γκολκίπερ Ντίνο Σέρεμετ.

Πάντως οι αποχωρήσεις είναι 3 αφού μετά τον Πινάρες που έχει ήδη φύγει για τη Χιλή, τον Χιτζίδη που πήγε στον Αγρ. Αστέρα και ο Φινλανδός Νιάζι Κούτσι αποχώρησε και θα συνεχίσει στην 3η κατηγορία της Γερμανίας.

Στα δύο ματς που ακολουθούν ο τεχνικός των ερυθρολεύκων έχει να αντιμετωπίσει κάποιες απουσίες αφού ο Λευτέρης Γιαλούσης θα εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (13η αγωνιστική) και ο Διονύσης Μακρυδημήτρης θα είναι απών από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζάκυνθο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα κλείσει τον πρώτο γύρο με δεύτερο στη σειρά εντός έδρας παιχνίδι και οι ερυθρόλευκοι του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα υποδεχτούν στο θεσσαλικό ντέρμπι την Αναγέννηση Καρδίτσας την προσεχή Δευτέρα 19 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 (και όχι στις 16:00 όπως είχε αρχικά υπολογιστεί). Ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον ΟΤΕ tv.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Βόρειος όμιλος

Σάββατο 17 Ιανουαρίου

ΑΕΛ – Ηρακλής (17:00 OTE TV, Αλκαζάρ)

Κυριακή 18 Ιανουαρίου

Αγροτικός Αστ. – Απόλλων 1926 (15:00, Γήπεδο Ευόσμου)

Φωκικός – Αιγινιακός (15:00, Δημ. Στάδιο Άμφισσας)

Εθν. Σερρών – Τύρναβος (15:00, Δημ. Γήπεδο Σερρών)

Πιερικός – Ζάκυνθος (15:00, Α’ ΔΑΚ Κατερίνης)

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου

Ολυμπιακός Βόλου – Αναγ. Καρδίτσας (18:00 OTE TV, ΕΑΚ Βόλου)

Ρεπό: Λαμία

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου