ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμη καλύτερος στο μέλλον

ακόμη-καλύτερος-στο-μέλλον-735377

Ο στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου που μετά τη νίκη ψυχολογίας απέναντι στον Παναιτωλικό θα υποδεχτεί τη Δευτέρα για τη Football League τον Εθνικό Γαζώρου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ακόμη καλύτερος θα είναι στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου που μετά τη νίκη ψυχολογίας που πέτυχε προχθές στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό πλέον βλέπει τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Football League και στρέφει το ενδιαφέρον του στην αμέσως επόμενη αναμέτρηση την ερχόμενη Δευτέρα με τον Εθνικό Γαζώρου.

Το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού θα γίνει τη Δευτέρα στο ΕΑΚ και θα είναι το πρώτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού.

Απουσίες προς το παρόν δεν υπάρχουν και ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν θα επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας ο Χεσούς Μέζα, που αποκλείστηκε από τους «εκλεκτούς» για το ματς του κυπέλλου ενώ αμφίβολο είναι αν θα βρίσκονται στην αποστολή και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μπαλντοβαλίεφ και Τριανταφυλλάκος, που θα χρειαστούν λίγο χρόνο μέχρι να είναι έτοιμοι.

Η διοίκηση περιμένει από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλος παράλληλα, να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το ρόστερ για να κινηθούν για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Φυσικά και αποκλειστικός στόχος για τους ερυθρόλευκους τη Δευτέρα στο ΕΑΚ είναι μόνο η νίκη, με τον Ολυμπιακό να καλείται να κάνει ένα σερί νικηφόρων παιχνιδιών για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε εκτός κυπέλλου αλλά θετικό είναι το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ξεκίνησε με νίκη στον πάγκο, ενώ άλλαξε και η ψυχολογία του κόσμου, που θα πρέπει στο επόμενο εντός έδρας ματς να δείξει ξανά «ζεστός».

Ο Ολυμπιακός χωρίς έξτρα παιχνίδια πλέον μπορεί να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Football League. Είναι κι αυτό ένα θετικό στοιχείο, ωστόσο σίγουρα, αν πετύχαινε στην κλήρωση έναν εμπορικό αντίπαλο στον επόμενο γύρο, τα έσοδα θα ήταν πολλά από παιχνίδι στην έδρα του για τους οκτώ του θεσμού. Ετσι χάνει κάποια χρήματα που θα μπορούσε να βάλει στο ταμείο του, ενώ του μένει και η κούραση, ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Εθνικό Σερρών στο ΕΑΚ…

Τα εισιτήρια

Σήμερα Σάββατο θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Εθνικό Γαζώρου στο ΕΑΚ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Στην κυκλοφορία θα τεθούν από σήμερα Σάββατο τα εισιτήρια του αγώνα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Γαζώρου που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα 12/01/2015 στις 3.00 μ.μ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από σήμερα στα εξής σημεία:

• Μπουτίκ Ολυμπιακός Βόλου, ΕΑΚ Βόλου, Βόλος

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, 2421020720

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, 2421053749

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, Βόλος, 2421032110,

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 (Έναντι Park Hotel), Βόλος, 2421033514

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170, 38222, Βόλος, 2421041951

• Σύνδεσμος Austian Boys, Αγίου Δημητρίου 19, Ν. Δημητριάδα

Την Δευτέρα, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

*Ωρες λειτουργίας της Μπουτίκ:

Σάββατο: 12.00 μ.μ. – 3.00 μ.μ.

Δευτέρα: 12.00 μ.μ. έως και το τέλος της αναμέτρησης

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Γαζώρου έχουν ως εξής:

Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ (πλην Θύρας Επισήμων 4 και θέσεις VIP).

Επίσης, διατίθενται εισιτήρια Γυναικεία με γενική είσοδο 5 Ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτόν με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου θα διαθέσει 100 δωρεάν εισιτήρια αγώνα για ανέργους. Οι δικαιούχοι μπορούν να τα προμηθευτούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και της κάρτας ανεργίας από τα γραφεία της ΠΑΕ και μόνο. Η ΠΑΕ θέλει να υπενθυμίσει ότι τα εισιτήρια αυτά είναι αυστηρώς προσωπικά και για την είσοδο τους οι κάτοχοι θα πρέπει να φέρουν ταυτοποιητικά στοιχεία.

Austrian Boys: Ολοι στη νέα αρχή

Ανακοίνωση κάλεσμα εξέδωσαν οι Austrian Boys ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Σερρών στο ΕΑΚ. Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού, καλούν τους φιλάθλους να βρεθούν κοντά στην ομάδα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Η νίκη και η εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου στο Αγρίνιο μας γέμισε χαρά και μας δίνει ελπίδες για το μέλλον.

Το θέατρο σκιών που έλαβε χώρα στα Χανιά και στέρησε από την ομάδα μας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλου μας πεισμώνει περισσότερο.

Η απάντηση μας θα πρέπει να είναι μια και μοναδική. Να γεμίσουμε τη Δευτέρα το ΕΑΚ και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Τέρμα στη γκρίνια. Τέρμα στην αποστασιοποίηση. Τέρμα στις αποπροσανατολιστικές δηλώσεις …από όπου και αν προέρχονται.

Ολοι κοντά στην ομάδα. Ολοι κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου».

Οι διαιτητές

Ο Στέλιος Φώτης από την Εύβοια θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης στο ΕΑΚ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Εθνικό Σερρών για τη 12η αγωνιστική της Football League. Γκαβέρας Δημήτριος και Σπανός Θεμιστοκλής από την Αχαΐα θα είναι οι βοηθοί. Τέταρτος ορίστηκε ο Μπλούνας από τη Φθιώτιδα.

Tους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής η ΚΕΔ.

Αναλυτικά:

Αύριο, Κυριακή (11/1)

15.00: Ηρακλής – Αγροτικός Αστέρας

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής)

15.00: Τύρναβος – Φωκικός

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

15.00: Αναγέννηση Καρδίτσας – Πιερικός

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

16.00: Καλαμαριά – Λαμία

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Δευτέρα (12/1)

15.00: Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Σερρών

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)

Βοηθοί: Γκαβέρας (Αχαΐας), Σπανός (Αχαΐας)

4ος: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

15.00: Ζάκυνθος – ΑΕΛ

Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου