ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το λιγότερο να παραιτηθεί

το-λιγότερο-να-παραιτηθεί-810336

Δεν φτάνει που στο σύνολό τους κάθε ανθρώπινος παράγοντας στο Νοσοκομείο Βόλου δίνει δύσκολη και ηρωική μάχη με το θεριό του κορονοϊού, δεν φτάνει που οι πολίτες βομβαρδίζονται καθημερινά από αριθμούς διασωληνωμένων και θανάτων, βιώνοντας σε καθεστώς φόβου, δεν φτάνει που «ψεκασμένοι» πετάνε ό,τι κοτσάνα τους κατέβει προκαλώντας σύγχυση στην κορύφωση της υγειονομικής κρίσης, ώρα είναι να έχουμε πρόσωπα σε θέσεις ευθύνης, που καταγγέλλουν χωρίς στοιχεία, έτσι για να προκαλέσουν ντόρο…

Η καταγγελία του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου Κ. Μηνδρινού, που ήθελε εργαζόμενοι νοσούντες από Covid – 19 να υποχρεώνονται σε επιστροφή στην εργασία τους χωρίς αρνητικό τεστ, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Μετά τον επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμώξεων του Αχιλλοπούλειου Ι. Κόκκορη, ο οποίος τον διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, όπως και ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Π. Μαλινδρέτος, χθες μέλη της μειοψηφίας της διοίκησης του συλλόγου εργαζομένων τον άδειασαν παταγωδώς, κάνοντας λόγο για γελοία φλυαρήματα.

Και επειδή μιλάμε για τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο, το οποίο κινείται σε τεντωμένο σκοινί, στην πρώτη γραμμή του πολέμου, αν δεν απαντήσει με στοιχεία στα όσα σοβαρά του αποδίδονται (σημειωτέον, το τηλέφωνό του ενημέρωνε χθες ότι η κλήση μας προωθείται…), τότε το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να εγκαταλείψει άμεσα τη θέση ευθύνης που κατέχει. Λόγια του αέρα στην παρούσα φάση, τα οποία σπέρνουν αδικαιολόγητη ανησυχία, δεν χωρούν απολύτως πουθενά.

Β.Σ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου