ΤΟΠΙΚΑ

Γιώρ. Μπουκώρος: Στα ακαδημαϊκά τερέν της δημοσιογραφίας

γιώρ-μπουκώρος-στα-ακαδημαϊκά-τερέν-τ-739482

Την επιτυχία του τζούνιορ της ομάδας του πανηγύρισε χθες, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Ο Γιώργος Μπουκώρος, η υπογραφή του οποίου συνοδεύει τελευταία -και μετά την ολοκλήρωση των πανελλαδικών – αθλητικά κείμενα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, στο πλαίσιο της πρακτικής ενασχόλησής του με το επάγγελμα (το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά!) περνά πλέον στα ακαδημαϊκά …τερέν της δημοσιογραφίας.

Ο δικός μας Γιώργος έλαβε χθες το εισιτήριο για τη σχολή της πρώτης προτίμησής του, το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Κόλλησε το «μικρόβιο» του δημοσιογράφου από πολύ μικρή ηλικία. Από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου ακόμη βρισκόταν συχνά στην αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας μας, αναζητώντας να μάθει τι γίνεται σε όλα τα πόστα. Η επιλογή για τον ίδιο είχε κλειδώσει από νωρίς και πλέον η σχολή της επιθυμίας του τον υποδέχεται.

Του ευχόμαστε καλή φοιτητική σταδιοδρομία, πολλές ακόμη επιτυχίες στη ζωή του και οι στήλες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, που φιλοξενούν σήμερα κείμενα του «δόκιμου», να αποτελούν τα επόμενα χρόνια χώρο γραφής και αποκλειστικών ρεπορτάζ ενός λαμπρού επαγγελματία δημοσιογράφου!

Συγχαρητήρια από όλους μας, Γιώργο! Μας έκανες υπερήφανους!

Β.Σ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου