ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μέτρα – ανάσα

μέτρα-ανάσα-384224

Εδωσαν σημαντική ανάσα, μέσα στο κλίμα καθημερινής τρομοκρατίας, τα κατανοητά, σαφή και με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα μέτρα που ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός χθες, μετά από ευρεία σύσκεψη ειδικών επιστημόνων στον Βόλο σχετικά με τις δυνατότητες εντοπισμού πηγής ή πηγών δυσοσμίας στην πόλη.

Ένα και ένα κάνουν δύο… Απλές, αλλά βασισμένες σε λόγια επιστημόνων, κουβέντες, για το τι μπορεί να γίνει, ώστε σύντομα η πόλη να λάβει τις απαντήσεις που αναζητά. Ούτε υπεκφυγές, ούτε μπάλες στην εξέδρα, ούτε κινήσεις εντυπωσιασμού, ούτε ανακατέματα χωρίς ξεδιάλεγμα.

Πρακτικά βήματα.

Β.Σ.

ΑΠΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

Από τις δηλώσεις του φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο περιφερειάρχης κράτησε σαφείς αποστάσεις από εκείνους που επιχειρούν να στοχοποιήσουν, δίχως στοιχεία, συγκεκριμένες βιομηχανίες, λέγοντας ότι θα ελεγχθεί κάθε είδους βιοτεχνική και βιομηχανική δραστηριότητα. Αφησε, όμως, στην άκρη και όσους σκαρφίστηκαν -γύρω από ένα σοβαρό, όπως εξελίσσεται πρόβλημα, που άρχισε να δημιουργεί φοβίες και δυσφήμηση του Βόλου – να δημιουργήσουν κρίση μεταξύ Περιφέρειας και βουλευτών. Άλλη γλώσσα χρησιμοποίησε, δείχνοντας ότι κοιτάζει το προσκήνιο και όχι το παρασκήνιο. Απατα τα σχέδιά τους.

Β.Σ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου