Επέστρεψε για να λύσει τη διαφορά με όπλο…

επέστρεψε-για-να-λύσει-τη-διαφορά-με-όπ-456715

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν χθες το απόγευμα την Αγριά. Η διαφορά που προκλήθηκε μεταξύ δύο ατόμων το πρωί, μετατράπηκε σε άγριο καυγά το απόγευμα, όταν ο δεύτερος επέστρεψε στην Αγριά να λύσει την υπόθεσή του…

Συνεργείο του Δήμου Βόλου εργαζόταν πρωινές ώρες στην παραλία της Αγριάς, όταν ένας από τους υπαλλήλους, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, ήρθε στα λόγια με καταστηματάρχη της περιοχής.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο πλευρές φάνηκε ότι έδωσαν τόπο στην οργή και επέστρεψαν ο καθένας στην εργασία του.

Ο υπάλληλος ωστόσο μάλλον δεν μπορούσε να ησυχάσει… Επέστρεψε, μόνος του αυτή τη φορά, γύρω στις 7:30 το απόγευμα και κατευθύνθηκε στο κατάστημα με τον ιδιοκτήτη του οποίου είχε λογομαχήσει.

Εισέβαλε στο μαγαζί κρατώντας στο χέρι όπλο. Οι διαθέσεις του ήταν ιδιαίτερα άγριες και οι απειλές του λίγο έλειψε να μετατραπούν σε πράξη, με πιθανή τραγική κατάληξη.

Στη θέα του όπλου ο υπάλληλος του καταστήματος οπισθοχώρησε και επιχείρησε να προφυλάξει τον εαυτό του, πέφτοντας κάτω από τον πάγκο. Ο καταστηματάρχης βρέθηκε αντιμέτωπος με τον υπάλληλο, που εμφανίστηκε θιγόμενος από όσα συνέβησαν το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έστρεψε το όπλο του εναντίον του καταστηματάρχη. Η κάνη του κόλλησε κάτω από το λαιμό του καταστηματάρχη, ο οποίος κατάφερε να αλλάξει τη στόχευση του όπλου. Ο πυροβολισμός, που ακούστηκε, σήκωσε στο πόδι την Αγριά. Κάτοικοι πετάχτηκαν στο δρόμο αναζητώντας τι είχε συμβεί και φοβούμενοι μήπως πληροφορηθούν κάτι δυσάρεστο. Το βλήμα όμως που έφυγε από το όπλο καρφώθηκε στο ταβάνι και ο καταστηματάρχης κατάφερε να ακινητοποιήσει το άτομο που τον απειλούσε.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο κατάστημα συνέλαβαν τον δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος κρατήθηκε στο Τμήμα και αύριο θα προσαχθεί στην Εισαγγελία Βόλου με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου