ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ

κοιτα-ποιοι-μιλουν-732156

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ

Συγκεκριμένα μέλη της επιτροπής κατά της καύσης σκουπιδιών βγήκαν χθες να καταγγείλουν τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι είναι «στρατευμένος και αλλοιώνει δηλώσεις τους». Και αναφέρθηκαν στην πρόσφατη ημερίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών στον Δήμο Βόλου, υποστηρίζοντας εκ νέου ότι δεν αποδόθηκαν σωστά οι δηλώσεις του καθηγητή Πρόληψης και Υγιεινής του Περιβάλλοντος στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Εμμανουήλ Βελονάκη που μίλησε για την καύση RDF.

Κοίτα ποιοι μιλούν. Αυτοί που διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις του καθηγητή, ο οποίος με νέο του σχόλιο στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ (4/10/2018) έσπευσε να διαψεύσει τα μέλη της επιτροπής. Τις απαντήσεις τις πήραν από τον ίδιο τον καθηγητή που επικαλέστηκαν. Κάνουν όμως πως δεν βλέπουν και δεν ακούν ό,τι δεν τους συμφέρει. Και προσπαθούν να φορτώσουν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ δικές τους «πρακτικές». Γιατί άραγε;

Ε.Χ.

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ

Το …τερμάτισαν τα μέλη της επιτροπής αγώνα κατά της καύσης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

«Ανεπαρκής ο υπολιμενάρχης», «αναρμόδια η γυναικολόγος στο κλιμάκιο ελέγχου της Περιφέρειας», «εύπιστοι οι ελεγκτές», «νόμοι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα συμφερόντων» σύμφωνα με την Ιφιγένεια Ηλιοπούλου.

Και συνέχισαν: «Συνυπεύθυνοι Δήμος, Περιφέρεια, βουλευτές», όπως είπε ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος.

Και το κερασάκι: «Πιθανές δικαστικές αποφάσεις θα συνεχίσουν να καλύπτουν το εργοστάσιο», σύμφωνα με τον Στέλιο Λημνιό.

Only… them.

Ε.Χ.

ΠΟΙΑ…. ΕΛΛΑΔΑ;

«Εγώ, ο εγώ, ευζωνάκι γοργό» στην επιτροπή κατά της καύσης. Τίποτε μας είπαν δεν λειτουργεί σ’ αυτή τη χώρα. Μόνο οι τέσσερις «σωματοφύλακες» του περιβάλλοντος.

Χθες κατήγγειλαν ΜΜΕ που δεν τους παρουσιάζουν, όπως έτσι τους αρέσει… Το Λιμεναρχείο, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Κλιμάκιο Ελέγχου, τους ελεγκτές περιβάλλοντος, τη Δικαιοσύνη (προδικάζοντας ότι θα εκδώσει αποφάσεις κάλυψης της ΑΓΕΤ).

Σταθείτε… Εχει και άλλο… Κατήγγειλαν την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, τους νομοθέτες ότι ράβουν τους νόμους για τις βιομηχανίες, τον Δήμο Βόλου, τα ελληνικά εργαστήρια αναλύσεων (που δεν λειτουργούν κατά την άποψή τους αμερόληπτα), κορυφαίους επιστήμονες ελληνικών Πανεπιστημίων, τους υπουργούς που δεν μιλούν, τους βουλευτές που σιωπούν. Καταλάβατε; Μαζέψτε τα, να φύγουμε… Αλλοι για Μεξικό και άλλοι για Οντάριο…

Β.Σ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου