Αγριος καυγάς στο Μηχανολογικό

αγριος-καυγάς-στο-μηχανολογικό-460789

Επεισοδιακή ήταν η προσπάθεια δικαστικής επιμελήτριας να επιδώσει κατασχετήριο οχήματος σε έμπορο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, το οποίο βρισκόταν παράνομα στην κατοχή του, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Η δικαστική επιμελήτρια, επισκεπτόμενη αρχικά τον έμπορο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία, καθώς δέχθηκε όπως καταγγέλλει επίθεση. Όταν την επομένη επισκέφθηκε το Μηχανολογικό της Διεύθυνσης Μεταφορών Μαγνησίας, αυτή τη φορά συνοδευόμενη από σωματοφύλακα ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης, για να καταθέσει τον φάκελο τού υπό κατάσχεση οχήματος, ο έμπορος την περίμενε από νωρίς.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια υπαλλήλων του Μηχανολογικού αλλά και πολιτών που εξυπηρετούνταν εκείνη την ώρα εκτυλίχθηκαν άγριες σκηνές.

Ο σωματοφύλακας στην προσπάθειά του να προστατέψει τη δικαστική υπάλληλο, σε βάρος της οποίας φέρεται να επιχείρησε να χειροδικήσει η σύζυγος του εμπόρου, τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης ζήτησε μέσω του εντολέα της δικαστική επιμελήτρια του Βόλου, φοβούμενη για τη σωματική της ακεραιότητα, καθώς το βράδυ της Δευτέρας πηγαίνοντας να κατασχέσει αυτοκίνητο δέχθηκε την επίθεση του εμπόρου, ο οποίος στη συνέχεια ετράπη σε φυγή με το προς κατάσχεση όχημα.

Η δικαστική επιμελήτρια προχώρησε σε μήνυση και την επόμενη ημέρα προσήλθε στο Μηχανολογικό, συνοδευόμενη από το σωματοφύλακα, προκειμένου να καταθέσει το φάκελο του οχήματος. Γνωρίζοντας ότι με την κατάθεση του φακέλου επρόκειτο να μπλοκάρει η μεταβίβαση του οχήματος, ο έμπορος και η σύζυγός του περίμεναν τη δικαστική επιμελήτρια.

Την «υποδέχθηκαν» με ύβρεις και απειλές, ενώ η σύζυγος του εμπόρου φέρεται να επιχείρησε να χειροδικήσει σε βάρος της, όταν επενέβη ο σωματοφύλακας για να δεχθεί στο κεφάλι χτύπημα με κινητό τηλέφωνο της συζύγου και στη συνέχεια απειλή με σφυρί που έβγαλε από την τσάντα.

Ο υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρίας προστάτεψε πλήρως τη δικαστική επιμελήτρια, καλώντας παράλληλα την Αστυνομία, άντρες της οποίας προσερχόμενοι συνέλαβαν τον έμπορο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης.

Ο τραυματίας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά της συζύγου του εμπόρου. Ο έμπορος κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας και χθες προσήχθη στην Εισαγγελία Βόλου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου