Αλληθωρίζει;

Τελευταία ενημέρωση: 2018-08-29, 15:58:42
Αλληθωρίζει;

Δεν προκαλεί έκπληξη η χθεσινή ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, αν ληφθεί υπόψη ο ανοιχτός πόλεμος με τη δημοτική αρχή Βόλου.

Ωστόσο, οι πολιτικοί εκπρόσωποι του κυβερνώντος κόμματος στον νομό προκαλούν σοβαρά ερωτήματα με τη στάση που κρατούν απέναντι στα ντροπιαστικά επεισόδια της συνεδρίασης του κορυφαίου θεσμικού οργάνου της πόλης.

Εάν θεωρούν μέρος του «δημοκρατικού διαλόγου» την μπούκα εξαγριωμένων ατόμων σε μια συνεδρίαση, έτοιμων για ξύλο, τότε προβληματίζουν έντονα. Η μονόπλευρη προσέγγιση των θλιβερών γεγονότων δεν αρμόζει σε κυβερνητικό κόμμα. Διότι ποια άραγε είναι για τους ίδιους η διαφορά μεταξύ των καταγγελλόμενων ως «μπράβων» με όσους προχθές μπροστά από την έδρα του προεδρείου έκαναν νεύμα στους υπόλοιπους να μπουν μέσα στο ρινγκ;

Ο τραμπουκισμός από όπου και αν προέρχεται είναι τραμπουκισμός, εκτός εάν ο πολιτικός αλληθωρισμός είναι εσκεμμένος. Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε ότι δεν είναι σε θέση να καταδικάσει στο σύνολό τους τα επεισόδια, κατακρίνοντας σφόδρα όλους τους εμπλεκόμενους στην ωμή βία μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Η έμμεση στήριξη στους μπαχαλάκηδες την αφήνει έκθετη.

Β.Σ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=