«ΠΥΡΕΤΟΣ» ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ

Τελευταία ενημέρωση: 2017-10-07, 10:59:35
«ΠΥΡΕΤΟΣ» ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ

Μπαράζ συναντήσεων είχε χθες κυβερνητικό κλιμάκιο στη Μαγνησία με δεκάδες εκπροσώπους φορέων, ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, στις 10 και 11 Οκτωβρίου, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν, από το πρωθυπουργικό γραφείο, οι Νίκος Σκορίνης και Γιάννης Βουλγαράκης, οι βουλευτές Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλος και Μάκης Μπαλλής, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και επιτελικά στελέχη του κόμματος στον νομό. Εδρα των επαφών, ο τρίτος όροφος του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Τα στυλό πήραν φωτιά καταγράφοντας προβλήματα, αιτήματα, θέσεις και απόψεις, προοπτικές ανάπτυξης και συγκεκριμένες προτάσεις συνολικά 45 φορέων του νομού, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 8 το βράδυ.

Τα πάντα έχουν καταγραφεί σε επίπεδο νομού ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, το οποίο δεν θα κλείσει στις 11 Οκτωβρίου. Σε νέες συναντήσεις που θα ακολουθήσουν, όλα τα ζητήματα θα χαρτογραφηθούν και θα ιεραρχηθούν με στόχο τη δρομολόγηση λύσεων.

Β.Σ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=