ΤΟΠΙΚΑ

Έδεσαν και φίμωσαν μητέρα και 13χρονο

έδεσαν-και-φίμωσαν-μητέρα-και-13χρονο-408955

Τρόμος για 45χρονη γιατρός και τα δύο ανήλικα παιδιά της ~ Εδεσαν και φίμωσαν μέσα στο σπίτι τους τη γυναίκα και τον 13χρονο γιο της, ενώ δεν πείραξαν την 11χρονη κόρη της, η οποία ευτυχώς δεν ξύπνησε

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για τον εντοπισμό των δύο αδίστακτων ληστών, οι οποίοι ακινητοποίησαν δένοντας με μονωτική ταινία 45χρονη γιατρό, μέσα στο σπίτι της, όπως και τον 13χρονο γιο της. Η ληστεία σημειώθηκε στο Βόλο, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν δύο άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισήλθαν στη μονοκατοικία της γιατρού και μητέρας τριών παιδιών από ανασφάλιστο παράθυρο. Στο σπίτι κοιμόταν η 45χρονη με τα δύο παιδιά της, ηλικίας 13 και 11 ετών.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Η 45χρονη διέκοψε τον ύπνο της με τρόμο, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των δύο κουκουλοφόρων μέσα στο σπίτι της. Τρέμοντας για τη ζωή της, αλλά κυρίως για τα δύο ανήλικα παιδιά της, συγκράτησε τις αντιδράσεις της και έμεινε σοκαρισμένη να παρακολουθεί τους ληστές να τη δένουν με μονωτική ταινία. Το ένα, όμως, από τα παιδιά, ο 13χρονος γιος της, ξύπνησε από τους θορύβους και για να σταματήσουν τις φωνές του οι αδίστακτοι κακοποιοί του έκλεισαν το στόμα και τον έδεσαν. Η 11χρονη ευτυχώς δεν αντιλήφθηκε οτιδήποτε μέσα στον ύπνο της και έτσι οι ληστές δεν την πείραξαν.

Η 45χρονη μητέρα, προκειμένου να απαλλαγεί το συντομότερο από την παρουσία των ληστών τους υπέδειξε ότι είχε χρηματικό ποσό μέσα στην τσάντα της. Οι ληστές πήραν 1.000 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, ενώ ερεύνησαν και άλλους χώρους του σπιτιού αρπάζοντας χρυσαφικά μικρής αξίας.

Φεύγοντας από τη μονοκατοικία πήραν το κλειδί του αυτοκινήτου της γιατρού, επιβιβάστηκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν σαν κύριοι. Η 45χρονη κατάφερε να ανακτήσει την ψυχραιμία της και λίγο αργότερα μπόρεσε να γλιτώσει, όπως και ο ανήλικος γιος της, από τις μονωτικές ταινίες με τις οποίες ήταν δεμένη. Μητέρα και γιος κατάφεραν να απελευθερωθούν με τη βοήθεια της 11χρονης, η οποία όταν ξύπνησε τους είδε και τους δύο δεμένους και φιμωμένους. Η μητέρα καθησύχασε τα δύο της παιδιά και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.

Στη μονοκατοικία της έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συγκεντρώνοντας υλικό και στοιχεία για τον εντοπισμό των δύο ληστών. Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου