ΤΟΠΙΚΑ

Σκηνές φαρ – ουέστ στο Βόλο

σκηνές-φαρ-ουέστ-στο-βόλο-651555

Αγρια επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Αποκριάς νεαρός που νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο με βαρύτατες κακώσεις

Αγριος ξυλοδαρμός το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς στην οδό Κουμουνδούρου. Ενώ το γλέντι με τους καρναβαλιστές, στις εκδηλώσεις που είχαν επιμεληθεί καταστηματάρχες βρίσκονταν στο αποκορύφωμά του, τρία άτομα ενεπλάκησαν μεταξύ τους. Ο καβγάς δύο εναντίον ενός κατέληξε αιματηρός.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Θαμώνες, αλλά και περαστικοί από την οδό Κουμουνδούρου, κοντά στο ύψος της Δημητριάδος, εκείνη την ώρα έγιναν μάρτυρες επεισοδίου με μεγάλη αγριότητα. Εκτυλίχθηκε σκηνικό άγριου ξυλοδαρμού. Αρχικά οι δύο πλευρές, οι οποίες βρέθηκαν αντίπαλες για προσωπικές διαφορές, φέρεται να λογομάχησαν.

Μάρτυρες του σκηνικού περιέγραφαν, όμως, ότι έπειτα από λογομαχία και τις απειλές, μεσολάβησε μικρό χρονικό διάστημα «ηρεμίας». Οι δύο επέστρεψαν, όμως, με ιδιαίτερη επιθετικότητα, τράβηξαν τον έναν από την παρέα του και άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές. Σύμφωνα με τις περιγραφές, το θύμα στην προσπάθειά του να ξεφύγει σύρθηκε στον πεζόδρομο, όμως, οι δράστες συνέχιζαν να τον ακολουθούν και να τον ξυλοφορτώνουν. Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο με πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα και τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη για νοσηλεία.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και οι δύο δράστες του ξυλοδαρμού προσήχθησαν, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν κατατέθηκε μήνυση από τον νοσηλευόμενο τραυματία στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, πρόκειται για αδίκημα που διώκεται κατ’ έγκληση.

Στους αστυνομικούς κύκλους, πάντως, ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές της άγριας επίθεσης, είναι «γνώριμος» σύμφωνα με πληροφορίες. Πρόκειται για τον δράστη του παρ’ ολίγον φονικού, τον Ιανουάριο του 2012, όταν μπροστά στην είσοδο club του Βόλου επιχείρησε να λύσει τις διαφορές του με νεαρής ηλικίας άτομο, πυροβολώντας τον με πιστόλι στη θωρακική χώρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου