Ερήμην η δίκη του Π. Ηλιόπουλου

Τελευταία ενημέρωση: 2015-01-16, 10:27:29
Ερήμην η δίκη του Π. Ηλιόπουλου

Κατήγγειλε απαράδεκτες συνθήκες μεταγωγής του από τον Κορυδαλλό στα δικαστήρια Βόλου

Αρνήθηκε τη μεταγωγή του στα Δικαστήρια Βόλου, καταγγέλλοντας απαράδεκτες συνθήκες, ο φυλακισμένος στον Κορυδαλλό βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Η προσδιορισμένη για σήμερα δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, παρά το κάλεσμα το οποίο είχε απευθύνει σε φίλους του, μέσω προχθεσινής δήλωσης να παραστούν, θα διεξαχθεί ερήμην του.

Ο Π. Ηλιόπουλος αρνήθηκε τη μεταγωγή του στα δικαστήρια Βόλου. «Καταγγέλλω την απόπειρα προσβολής της προσωπικότητάς μου, λόγω των απαράδεκτων συνθηκών μεταγωγής μου στα Δικαστήρια του Βόλου, για την εκδίκαση της υπόθεσής μου, η οποία επίσης αποτελεί προϊόν κυβερνητικής μεθόδευσης», αναφέρει σε χθεσινή του δήλωση.

Με την ίδια δήλωση υποστηρίζει ότι κατηγορείται «άνευ στοιχείων για μια υπόθεση που είχε τεθεί στο αρχείο και ξεθάφτηκε κατόπιν τηλεφωνικού αιτήματος «Να ανασυρθούν όλες οι υποθέσεις που αφορούν βουλευτές της Χ.Α. ακόμα και αν έχουν αρχειοθετηθεί»», όπως αναφέρει.

Η σημερινή δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αφορά στο αδίκημα της παράνομης οπλοφορίας. Η δικογραφία είχε σχηματιστεί μετά από καταγγελίες ότι σε πορεία αντιεξουσιαστών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Βόλο, τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Π. Ηλιόπουλος είχε απειλήσει με όπλο διαδηλωτές.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=