ΤΟΠΙΚΑ

Εκλεψε συνταγολόγια γιατρού

εκλεψε-συνταγολόγια-γιατρού-729501

Με πλαστές συνταγές προσπάθησε να αγοράσει από φαρμακείο ναρκωτικά χάπια

Ούτε μέρα δεν έχασε 38χρονος για να αξιοποιήσει φύλλα συνταγολογίων που έκλεψε από ιατρείο γιατρού στο κέντρο του Βόλου, προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικά χάπια. Η προσπάθειά του, όμως, έπεσε στο κενό, καθώς τα σχέδιά του έγιναν αντιληπτά και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, την ώρα που βρίσκονταν μπροστά σε γκισέ φαρμακείου.

Ο 38χρονος ημεδαπός σήμερα στις 2 τα ξημερώματα, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, παραβίασε την είσοδο του ιατρείου 57χρονου παθολόγου στο Βόλο. Εδρασε ανενόχλητος και άρπαξε από το ιατρικό γραφείο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, τρεις χρυσές βέρες, τέσσερα συνταγολόγια, καθώς και τη σφραγίδα του παθολόγου.

Την επομένη κιόλας το πρωί συμπλήρωσε τη «συνταγή» σε δύο φύλλα από τα συνταγολόγια, έκανε χρήση της κλεμμένης σφραγίδας και μετέβη σε φαρμακείο στο Βόλο για την αγορά ναρκωτικών χαπιών.

Οι κινήσεις του φάνηκαν ύποπτες στον φαρμακοποιό, ο οποίος αντιλήφθηκε την πλαστότητα των συνταγών. Ακολούθησε η σύλληψη του 38χρονου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Στην κατοχή του συλληφθέντα, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στο γιατρό.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου