ΤΟΠΙΚΑ

Τραγωδία για 35χρονη έγκυο από το Βόλο

τραγωδία-για-35χρονη-έγκυο-από-το-βόλο-741004

«Εφυγαν» ξημερώματα Πρωτοχρονιάς – Εξέπνευσε μετά από επιπλοκές στο Πανεπιστημιακό, αφού πρώτα διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο ήταν νεκρό

Την ευτυχία περίμεναν στη ζωή τους, αλλά η απόλυτη τραγωδία παραμόνευε δυστυχώς για ζευγάρι νέων ανθρώπων. Μία 35χρονη έγκυος, υπήκοος Αλβανίας που επί πολλά χρόνια διέμενε μαζί με τα αδέρφια της στο Βόλο, και το εννέα μηνών βρέφος τους που κυοφορούσε έφυγαν από τη ζωή, την Πρωτοχρονιά.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Θρήνος και οδυρμός, αλλά και καταγγελίες για ολιγωρίες γιατρών από τα πρόσωπα της οικογένειάς της, ήταν το σκηνικό έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όταν οι οικείοι της ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι η 35χρονη ήταν νεκρή.

Η άτυχη γυναίκα, Τατιάνα Νταλιπάη, είχε φύγει πρόσφατα από το Βόλο και κατοικούσε μαζί με τον σύζυγό της στη Ραχούλα Καρδίτσας. Για τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς είχαν μεταβεί στο Βόλο, ώστε η 35χρονη να περάσει μαζί με τα αδέρφια της τις γιορτές.

Η 35χρονη διένυε τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της. Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μετέβησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για προγραμματισμένο υπέρηχο, αλλά και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι η νεαρή γυναίκα δεν αισθανόταν το βρέφος της.

Στο Νοσοκομείο, οι συγγενείς της άκουσαν τα πρώτα θλιβερά νέα, στις 2.10 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Το μωρό ήταν νεκρό! Θρήνησαν για την τραγική κατάληξη της εγκυμοσύνης και παρακάλεσαν τουλάχιστον η 35χρονη να ξεπεράσει τη δύσκολη στιγμή.

Οι γιατροί, σύμφωνα με τον σύζυγό της, ήταν καθησυχαστικοί για την εγκυμονούσα. Τη γυναίκα ανέλαβε άλλος γιατρός, σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους, καθώς εκείνος που την παρακολουθούσε απουσίαζε.

Ο δεύτερος «κεραυνός», μετά το βρέφος που είχε πεθάνει πριν προλάβει να έρθει στον κόσμο, ήταν που διέλυσε ψυχικά την οικογένειά της, οι οποίοι δεν πίστευαν στη συμφορά. Εν μέσω καταγγελιών σε βάρος γιατρών, θρηνούσαν απαρηγόρητα, όταν στις 6.15 το πρωί πληροφορήθηκαν ότι έπειτα από επιπλοκές η γυναίκα «έσβησε» στη Μαιευτική Κλινική.

Μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντος της 35χρονης κάλεσαν την Αστυνομία και πλέον την Προανάκριση διενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Βόλου (Κούκος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου