ΤΟΠΙΚΑ

Κίνηση τη δεύτερη «ανοιχτή Κυριακή»

κίνηση-τη-δεύτερη-ανοιχτή-κυριακή-747951

«Ζωντάνεψε» χθες Κυριακή, την προτελευταία του έτους, η εμπορική αγορά στο Βόλο. Τα καταστήματα, με γιορτινές βιτρίνες, πλαισιωμένα από το στολισμό του κέντρου της πόλης και υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών σε όλους τους δρόμους, υποδέχθηκαν τους πελάτες τους. Η κίνηση αυξήθηκε μετά το μεσημέρι. Η αγορά έμεινε ανοιχτή έως τις 7 το απόγευμα.

Οι έμποροι, όμως, έχουν μία ακόμη Κυριακή -τελικά- μπροστά τους. Τα καταστήματα θα ανοίξουν και την τελευταία Κυριακή του έτους, μετά την τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Οι εμπορικοί σύλλογοι είχαν ζητήσει να αντικατασταθεί η «ανοιχτή Κυριακή» της 14ης Δεκεμβρίου με «ανοιχτή Κυριακή» στις 28 Δεκεμβρίου, όπως άλλωστε συνηθίζεται πριν την εκπνοή κάθε έτους, με την αγοραστική κίνηση να κορυφώνεται για την προετοιμασία του ρεβεγιόν. Ωστόσο, τελικά αυτό δεν επετεύχθη και η αγορά θα μετρήσει τρεις συνεχόμενες Κυριακές σε λειτουργία.

Σήμερα Δευτέρα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9.00 -14.00 και το απόγευμα από τις 17:00 – 21:00. Αύριο Τρίτη θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 – 14:00 και το απόγευμα 17:00 – 21:00.

Την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων η αγορά θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Στη συνέχεια τα καταστήματα θα λειτουργήσουν το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι 6 το απόγευμα.

Σχετικά με την τελευταία Κυριακή του έτους, μέχρι χθες, από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου δεν είχε ανακοινωθεί το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Β. ΣΑΜ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου