ΤΟΠΙΚΑ

Χριστούγεννα στη φυλακή για 47χρονο

χριστούγεννα-στη-φυλακή-για-47χρονο-751735

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για φοροδιαφυγή

Χριστούγεννα σε φυλακή ανέμεναν 47χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη χθες από το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 17 μηνών για φοροδιαφυγή.

Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στα δικαστήρια, ωστόσο, δεν είχε να πληρώσει και οδηγήθηκε στη φυλακή προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Εξάλλου, 31 συνολικά συλλήψεις έγιναν σε ένα πρωινό, προχθές, σε όλη τη Θεσσαλία, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και στους τέσσερις νομούς.

Μεταξύ των συλλήψεων, οι έξι αφορούσαν σε φυγόποινους, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων, πλαστογραφία, φοροδιαφυγή, μη καταβολή εισφορών, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και απείθεια.

Επιπλέον 20 άτομα συνελήφθησαν για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ένας συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, τρεις αλλοδαποί για παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελληνική Επικράτεια και ένας ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο.

Στο πλαίσιο των ίδιων στοχευμένων ελέγχων, βεβαιώθηκαν 451 παραβάσεις, εκ των οποίων 446 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας: 70 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 22 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, τέσσερις για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 28 για στέρηση άδειας οδήγησης, 51 για στέρηση άδειας ασφαλιστηρίου συμβολαίου, μία για μέθη, τέσσερις για χρήση κινητού τηλεφώνου, έξι για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, μία για στέρηση άδειας κυκλοφορίας, εννέα για ΚΤΕΟ, και 250 λοιπές παραβάσεις.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου