Βάσω Κυριαζή: Ο Ολάντ, η Μέρκελ και ο Ολι Ρεν ψηφίζουν

βάσω-κυριαζή-ο-ολάντ-η-μέρκελ-και-ο-ολι-266301

Οταν γράφαμε από αυτή τη στήλη ότι δεν τα έχουμε δει ακόμη όλα και ότι η κινδυνολογία και η τρομοκρατία εν όψει εκλογών θα συνεχιστεί, δεν περιμέναμε ότι όλο το σύστημα θα επιστρατευόταν προκειμένου να πείσει τον ελληνικό λαό τι να μην ψηφίσει.

Ο δε Γάλλος πρόεδρος Ολάντ έχει γίνει ξαφνικά στην Ελλάδα τόσο αναγκαίος, που αυτή τη συνέντευξη που έδωσε στο Μέγκα την έχουμε πλέον «φάει στα μάπα» τρεις μέρες, νεράκι την έχουμε μάθει απ’ έξω όπως και τις απειλές – προειδοποιήσεις του για το χάος που θα δημιουργηθεί.

Το μόνο που ακόμη δεν μας έχουν ακόμη ζητήσει είναι να πάμε για μπάνιο την Κυριακή και να ψηφίσουν αυτοί για εμάς… Εάν επιτρέπονταν να είστε σίγουροι ότι θα το έκαναν, δεν είναι διατεθειμένοι με τίποτα να «χάσουν» αυτή τη φορά… Την πάτησαν και τους έπιασε ο λαός στον ύπνο στις 6 Μαΐου δεν είναι διατεθειμένοι να την ξαναπατήσουν τώρα. Είναι προτιμότερο για αυτούς διότι δεν τους νοιάζει φυσικά, να την πατήσει ο λαός και να συνεχίσει να βιώνει τις επιπτώσεις της πολιτικής που έχουν επιβάλλει ως δανειστές στη χώρα μας παρά να αναγκαστούν να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να υποχωρήσουν στις αντιλαϊκές και βάρβαρες απαιτήσεις τους.

Έτσι συνεχίζουν ακάθεκτοι την κινδυνολογία. Το τι γράφεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο είναι απίστευτο. Μυθεύματα, σενάρια, απειλές και ένας απίστευτος «βομβαρδισμός» από ειδήσεις που το μόνο στόχο που έχουν είναι να τρομοκρατήσουν το λαό.

Έτσι διαβάζουμε ότι είναι σε επιφυλακή οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης και ότι δεν αποκλείεται έκτακτη τηλεδιάσκεψη. Επίσης ότι η Μέρκελ θα ενημερώνεται εν πτήσει για τα αποτελέσματα των εκλογών και ότι σε επίπεδο κυβερνήσεων όσο και σε επίπεδο διοίκησης της ΕΕ έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός ενώ ο Όλι Ρεν ματαίωσε το ταξίδι του στο Μεξικό όπου θα συνεδριάσουν οι G20 γιατί θα είναι πολύ μακριά από την Ευρώπη.

Για αυτόν που ακόμη δεν έχουμε ενημέρωση και θα σας γελάσω ότι και να σας πω είναι πού θα βρίσκεται ο Ομπάμα και ο Πούτιν την ώρα που θα βγαίνουν τα «exit polls” και πως θα αντιμετωπίσουν ένα αποτέλεσμα που δεν τους αρέσει.

Τελικά κακά παιδιά εμείς οι Έλληνες, είναι δυνατόν να έχουμε την απαίτηση να ψηφίσουμε την Κυριακή χωρίς να μας υπαγορεύσει η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Όλι Ρέν που μας εύχονταν «καλό κουράγιο» και ο Σόιμπλε που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μας αφανίσει; Όχι, σύμφωνα με τη δική τους λογική, μία λογική που δεν εξυπηρετεί φυσικά τους πολίτες αλλά τα δικά τους συμφέροντα. Το δυστύχημα όμως είναι ότι αυτά τα συμφέροντα ταυτίζονται και με εγχώρια συμφέροντα, πολιτικά, οικονομικά, εκδοτικά, όλους αυτούς που επίσης σαν τη Μέρκελ, τον Ολάντ και τον Όλι Ρέν, εάν επιτρέπονταν θα αφαιρούσαν από το λαό το δικαίωμα της ψήφου και θα όριζαν μόνοι τους κυβέρνηση από τα τηλεπαράθυρα και τα πρωτοσέλιδα. Και έτσι πιστεύουν ότι υπηρετούν την ελεύθερη έκφραση και βούληση. Σκέψου να μην την υπηρετούσαν κιόλας… τι θα έκαναν…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου