ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Μαθήματα για ενήλικες στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Σκοπέλου 

μαθήματα-για-ενήλικες-στο-κέντρο-διά-872867

Προγράμματα γενικής εκπαίδευσης για τον τουρισμό και την εκμάθηση ξένων γλωσσών

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σκοπέλου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σκοπέλου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας.

Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Σκοπέλου δίνεται η ευκαιρία σε ενήλικες να συμμετάσχουν και θα παρακολουθήσουν προγράμματα με ενδιαφέροντα θέματα.

Πιο συγκεκριμένα το Κ.Δ.Β.Μ. λειτουργούν τμήματα, όπως αγγλικά για τον τουρισμό, ισπανικά, γερμανικά, εναλλακτικές μορφές τουρισμού, συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, διατροφή κλπ).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης: Τηλ.: 2424023294, Ταχ. Διεύθυνση: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σκοπέλου, 37003, Σκόπελος και Email: [email protected]. Αιτήσεις στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σκοπέλου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου