ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ο βρετανικός Τύπος αποθεώνει τη Σκόπελο 

ο-βρετανικός-τύπος-αποθεώνει-τη-σκό-872875

Με στοχευμένα δημοσιεύματα στη βρετανική αγορά ο δήμος Σκοπέλου ξεκίνησε την τουριστική προβολή για τη νέα σεζόν.

Μετά από προηγούμενη προγραμματισμένη δημοσιογραφική αποστολή, το δημοφιλές ταξιδιωτικό blog Where Life is Great με εξειδίκευση στον τουρισμό ζευγαριών με προτίμηση στις δραστηριότητες και την περιπέτεια, δημοσίευσε πρόσφατα αφιέρωμα που υμνεί τις παραλίες του νησιού. Το άρθρο που ήδη συγκεντρώνει πληθώρα θεάσεων, ξεκινά αναφέροντας πως «η Σκόπελος είναι ένα παρθένο στολίδι στο Αιγαίο Πέλαγος με βουνοπλαγιές στολισμένες με πυκνή βλάστηση οι οποίες οδηγούν σε υπέροχες παραλίες και πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά. Επίσης η Σκόπελος συμπεριλήφθηκε και σε νέο αφιέρωμα του ίδιου μέσου που περιγραφεί τις οκτώ πιο συναρπαστικές εμπειρίες για island hopping στην Ελλάδα.

Παράλληλα σε συνεννόηση με αρμόδιους φορείς όπως τα Γραφεία ΕΟΤ και δημοσιογράφους, η Σκόπελος αναδείχθηκε σε λίστα προτεινόμενων προορισμών της ιστοσελίδας των βρετανικών Times προβάλλοντας τη στενή σχέση του προορισμού με το διαχρονικό μιούζικαλ Mamma Mia, γεγονός που αποτέλεσε και τη βάση της πρωτότυπης συνεργασίας του δήμου με τη κορυφαία μουσικοχορευτική και γαστρονομική παράσταση Mamma Mia The Party που παίζει για πολλούς μήνες στο Λονδίνο.

«Η επόμενη τουριστική σεζόν θα εμφανίσει προκλήσεις κυρίως λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και της διεθνούς ενεργειακής κρίσης. Είναι μονόδρομος να αξιοποιήσουμε τη δυναμική της σεζόν που ολοκληρώθηκε καθώς και να συνεχίζει να υλοποιεί στοχευμένες δράσεις για τη διαρκή προβολή του προορισμού», τονίζει η πρόεδρος της Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου