Η ατζέντα των θεμάτων πρώτης γραμμής

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-10, 14:00:05
Η ατζέντα των θεμάτων πρώτης γραμμής

Τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες με τις υποκλοπές έχουν πραγματικά δηλητηριάσει την πολιτική ζωή. Δεν ισχυρίζεται κανείς ότι δεν πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Τουναντίον, μείζον είναι. Ομως υπάρχει ο κίνδυνος εξαιτίας των αποκαλύψεων, να περάσουν σε δεύτερη μοίρα ζητήματα που άπτονται των πραγματικών αναγκών της κοινωνίας και το επόμενο διάστημα η πολιτική ζωή του τόπου να περιστρέφεται γύρω από το ποιος και για ποιόν λόγο έδωσε εντολή να παρακολουθηθεί το κινητό ενός πολιτικού αρχηγού.

Για το συγκεκριμένο θέμα θα γίνει συζήτηση στη Βουλή, δικαστικά η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της, καλά κάνει η αντιπολίτευση και το συντηρεί για τους δικούς της λόγους, όμως, εν όψει του δύσκολου φθινοπώρου που έχουμε μπροστά μας, εκτιμούμε ότι θα πρέπει να δοθεί εξίσου βαρύτητα στη διαχείριση των προβλημάτων που αφορούν σε εμάς, τους πολίτες.

Σε εκείνους που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Στις επιχειρήσεις που στέκονται με το ζόρι όρθιες και που περιμένουν να ενημερωθούν για τον κυβερνητικό σχεδιασμό αναφορικά με την ενεργειακή κρίση και τις επιπτώσεις τους.

Το βλέμμα μας πρέπει να είναι στραμμένο σε εκείνες τις δύστυχες γυναίκες που πέφτουν θύματα του κάθε «νταή», που νομίζει ότι με απειλές μπορεί να επιβληθεί, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Η μέριμνα της Πολιτείας οφείλει να είναι στους εν δυνάμει συνταξιούχους που περιμένουν μήνες τώρα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να λάβουν τη σύνταξή τους, κύρια ή επικουρική.

Στους εργαζόμενους που βλέπουν τους μισθούς τους να εξανεμίζονται, εξαιτίας της ακρίβειας.

Στους υγειονομικούς που μετά από δύο χρόνια πανδημίας περιμένουν από το υπουργείο υγείας να ενισχύσει το ΕΣΥ με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Αυτή είναι η πραγματική ατζέντα των θεμάτων που πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Οσο περισσότερη πίεση δέχεται η κυβέρνηση για να διευθετήσει αυτές τις εκκρεμότητες, τόσο πιο εποικοδομητική θα είναι η συνεισφορά της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=