ΤΟΠΙΚΑ

«Εσβησε» σε ηλικία 51 ετών o Γιώργος Μπέσσας 

εσβησε-σε-ηλικία-51-ετών-o-γιώργος-μπέσ-24346

Θρήνος για την αναπάντεχη απώλεια του εργαζόμενου της ΜΕΤΚΑ, συνδικαλιστή, πρώην μέλους της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται από χθες οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της ΜΕΤΚΑ, με τη θλιβερή είδηση του θανάτου του συναδέλφου τους, Γιώργου Μπέσσα, σε ηλικία 51 χρόνων.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς προχθές Κυριακή το βράδυ στο σπίτι του. Παρ’ όλες τις προσπάθειες δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή και «έσβησε», βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, συναδέλφους και φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος, ενώ ήταν ξαπλωμένος, αισθάνθηκε δυσφορία. Αμέσως ενημέρωσε τη σύζυγό του. Εντρομη εκείνη ειδοποίησε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Διασώστες έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, στη Νέα Ιωνία. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ για να τον επαναφέρει στη ζωή, δεν κατέστη δυνατό. Ηταν ήδη αργά. Ο 51χρονος «έφυγε» για πάντα.

Ο Γιώργος Μπέσσας εργαζόταν στη ΜΕΤΚΑ περισσότερα από 20 χρόνια. Ηταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Εργατικός, φιλότιμος και πάντα δίπλα σε όποιον χρειαζόταν τη βοήθειά του. Είχε ασχοληθεί με τον συνδικαλισμό. Οι συνάδελφοί του τον εμπιστευόταν και για αρκετά χρόνια διατέλεσε μέλος της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στη ΜΕΤΚΑ με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Οι γιατροί του είχαν συστήσει να τοποθετηθεί βηματοδότης, ο ίδιος όμως φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί ότι φοβόταν.

Η είδηση του αναπάντεχου θανάτου του έχει συγκλονίσει άπαντες στον χώρο δουλειάς. Χθες, στο εργοστάσιο επικρατούσε «νεκρική σιγή». Ολοι αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι δεν πρόκειται να δουν ξανά τον Γιώργο.

Κατέλειπε σύζυγο και έναν γιο. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 12:30 στον Ι.Ν. Λαζάρου, στο κοιμητήριο Βόλου.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου