ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» η Ντίνα Μπακαλιάνου

εφυγε-η-ντίνα-μπακαλιάνου-101572

Σε αρχαία τραγωδία παραπέμπει το δράμα που βιώνει η οικογένεια του Θανάση Μπακαλιάνου, προέδρου του Ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες», που μέσα σε διάστημα 49 ημερών θρηνεί την απώλεια των πρωτότοκων δίδυμων κοριτσιών του.

Χθες, έφυγε από τη ζωή η Ντίνα Μπακαλιάνου, ετών 51, δίδυμη αδερφή της Ειρήνης-Χρυσοβαλάντου, που «έσβησε» τον περασμένο Ιανουάριο. Τα δύο κορίτσια από την ημέρα που γεννήθηκαν μέχρι που έφυγαν από τη ζωή ήταν τρόφιμοι του Ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες». Είχαν γεννηθεί με σοβαρά προβλήματα και ήταν ΑμεΑ. Είχαν αναπτύξει όμως τέτοιες δεξιότητες που τις έκαναν ξεχωριστές.

Ηταν η μεγάλη αδυναμία της οικογένειας. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν δεν τις ξεχώρισαν ποτέ. Περιβάλλονταν πάντα από αγάπη και στοργή. Δίπλα τους, φύλακες άγγελοι πάντα οι δύο γονείς τους, Θανάσης και Μυρσίνη, ο αδερφός τους Βασίλης, γνωστός δικηγόρος του Βόλου και η μικρότερη αδερφή τους Μαρία, επίσης δικηγόρος.

Η Ντίνα τις τελευταίες μέρες παρουσίασε προβλήματα παθολογικά. Δυστυχώς κατέληξε, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια Μπακαλιάνου, που πριν προλάβει να συνέλθει από την απώλεια της Ειρήνης-Χρυσοβαλάντου, πενθεί τώρα για τον χαμό της δίδυμης αδερφής της. Λες και η μοίρα αποφάσισε όπως ήρθαν στον κόσμο μαζί, να φύγουν και μαζί, με διαφορά ημερών.

Το άγγελμα του θανάτου της Ντίνας Μπακαλιάνου έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη στο προσωπικό του Ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες», και σ’ όσους τη γνώριζαν.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου