ΤΟΠΙΚΑ

Τίτλοι τέλους για «Το Αδιέξοδο» μετά από 22 χρόνια λειτουργίας

τίτλοι-τέλους-για-το-αδιέξοδο-μετά-α-120634

Το γνωστό μεζεδοπωλείο, αγαπημένο στέκι των Βολιωτών, ανακοίνωσε επίσημα ότι κλείνει – Η συγκινητική ανάρτηση στα social media και τα μηνύματα των χρηστών

Μετά από 22 χρόνια πορείας στην εστίαση, το γνωστό μεζεδοπωλείο «Το Αδιέξοδο», στην οδό Ιωλκού, κατεβάζει ρολά. Τους «τίτλους τέλους» ανακοίνωσαν χθες οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες με μία ανάρτηση στα social media που «πάγωσε» κυριολεκτικά τους Βολιώτες. Το συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο ήταν από τα πλέον γνωστά της πόλης. Αγαπημένο στέκι για τους λάτρεις του καλού φαγητού. Νόστιμες γεύσεις, άφθονο κρασί, γευστικοί μεζέδες με το τσίπουρο, «συντρόφευαν» καθημερινά τους θαμώνες.

«Το Αδιέξοδο» είχε καταφέρει να κάνει τους πελάτες του να αισθάνονται σαν το σπίτι τους. Ιδιοκτήτες και προσωπικό είχαν έναν δικό τους τρόπο να σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μία απλή τσιπουροκατάνυξη μετατρεπόταν σε γλέντι μέχρι πρωίας. «Ψυχή» του μαγαζιού για πολλά χρόνια ήταν ο Βαγγέλης Καραβασάνης, ένας εκ των ιδιοκτητών. Τον Αύγουστο του 2020 ο Βαγγέλης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

«Το Αδιέξοδο» τότε «ντύθηκε στα μαύρα». Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον Βαγγέλη να σερβίρει. Ήταν καρμική η σχέση που είχε με τους θαμώνες. Οι περισσότεροι συνέχισαν και μετά τον θάνατό του να πηγαίνουν στο μαγαζί και να στηρίζουν την επιχείρηση. Οι επιστήθιοι φίλοι του πρώτοι και καλύτεροι.

«Το Αδιέξοδο» ήταν ο προορισμός για καθέναν που ήθελε να απολαύσει καλό φαγητό και όχι δαπανηρό.

Η χθεσινή ανάρτηση αιφνιδίασε. Οι ιδιοκτήτες δεν θέλησαν να προβούν σε λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Θεώρησαν όμως υποχρέωσή τους να ενημερώσουν εκείνους που τους στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ειδικότερα στη σελίδα που διατηρεί στο fb το μαγαζί αναρτήθηκαν τα εξής: «Πώς το ξεκινάμε τώρα αυτό! Μετά από 22 χρόνια είναι απλά απίστευτο για εμάς ότι ανακοινώνουμε το επίσημο κλείσιμο για «Το Αδιέξοδο». Απειρο φαγητό, γέλιο, κόσμος αλλά και δύσκολες στιγμές. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση πολλοί, τους οποίους και δε θα αναλύσουμε εδώ! Και οι δυο οικογένειες που έχτισαν «Το Αδιέξοδο» σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλη την αγάπη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια!».

Από κάτω από την ανάρτηση δεκάδες χρήστες εκφράζουν τη λύπη τους αφενός και αφετέρου εύχονται καλή τύχη στα όποια νέα επαγγελματικά σχέδια έχουν οι ιδιοκτήτες.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου