ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αλλαγή διοίκησης στον ΟΛΒ

αλλαγή-διοίκησης-στον-ολβ-131374

Αλλαγή διοίκησης στον ΟΛΒ αναμένεται τις επόμενες μέρες. Την απόφαση φέρεται να έχει λάβει το ΤΑΙΠΕΔ με συνοπτικές διαδικασίες, με τις «ευλογίες» της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ.

Η απόφαση αφορά στην αλλαγή του διευθύνοντος συμβούλου Σωκράτη Αναγνώστου και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για την αντικατάστασή του υπήρξε εμπλοκή του κόμματος της ΝΔ κεντρικά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, που οδήγησαν κομματικούς αξιωματούχους να αναμειχθούν στα διοικητικά του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, απαιτώντας την αλλαγή «σκυτάλης» στον ΟΛΒ, μεσούσης μάλιστα της θητείας της διοίκησης.

Μολονότι υπάρχει εμπλοκή του κόμματος, αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν γνωρίζουν τίποτα για το θέμα.

Το γεγονός ενισχύει ακόμη περισσότερο την αίσθηση ότι πίσω από την απόφαση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. υπήρξε πλούσιο παρασκήνιο, το οποίο, ενδεχομένως, να αποκαλυφτεί τις επόμενες μέρες. Ενδιαφέρον επίσης θα έχει η αντίδραση του ίδιου του Σ. Αναγνώστου.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου