ΤΟΠΙΚΑ

Κόλαση η ζωή 36χρονης Βολιώτισσας

κόλαση-η-ζωή-36χρονης-βολιώτισσας-414104

Φιλοξενείται σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών στο Αγρίνιο για να σωθεί από τα βίαια ξεσπάσματα του πρώην συντρόφου της – Οι όροι, που έθεσε το δικαστήριο μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση με το νέο επεισόδιο σε βάρος της

Σε κόλαση έχει μετατραπεί η ζωή 36χρονης Βολιώτισσας, εξαιτίας των βίαιων ξεσπασμάτων του πρώην συντρόφου της, ηλικίας 34 χρόνων. Πριν από λίγο καιρό ο 34χρονος την κυνηγούσε με το δίκυκλό του στο κέντρο του Βόλου και την παρέσυρε τραυματίζοντάς τη. Εκτιμώντας ότι η ζωή της διατρέχει κίνδυνο, αναζήτησε καταφύγιο για να προστατεύεται σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών στο Αγρίνιο.

Η οργή όμως του 34χρονου δεν σταμάτησε. Προχθές, αφού έκλεψε μοτοσικλέτα, μετέβη στο Τρίκερι, όπου βρίσκεται το πατρικό της κοπέλας, τα έκανε Γης μαδιάμ και αφού βιντεοσκόπησε το συμβάν, το κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Επιπλέον απείλησε και εξύβρισε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων την 36χρονη.

Τρομοκρατημένη η γυναίκα ενημέρωσε αμέσως τηλεφωνικά την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Νοτίου Πηλίου και συνέλαβαν τον δράστη, με την κατηγορία της κλοπής, της διάρρηξης και της πρόσκλησης φθορών σε ξένη ιδιοκτησία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς έκλεψε προχθές το βράδυ δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 51χρονης και κατευθύνθηκε στο σπίτι της 36χρονης πρώην συντρόφου του, προκαλώντας φθορές στο εσωτερικό και εξωτερικό της οικίας.

Οπως προκύπτει από την αστυνομία, ο 34χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με αρκετές περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος επίσης πρώην συντρόφου του.

Ο 34χρονος συνελήφθη και πέρασε το βράδυ στο τμήμα. Χθες οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου στο δικαστήριο.

Ο συνήγορος της 36χρονης λόγω της απουσίας της και της οικονομικής αδυναμίας της να μεταβεί από το Αγρίνιο στον Βόλο για να παραστεί χθες στο Αυτόφωρο, ζήτησε ολιγοήμερη αναβολή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου, με το δικαστήριο να θέτει όμως τον όρο ότι ο 34χρονος μέχρι τότε δεν θα προσεγγίσει, είτε διά ζώσης, είτε τηλεφωνικά, την 36χρονη πρώην σύντροφό του.

Ενώπιον της έδρας ο 34χρονος δήλωσε ότι θα αποδεχτεί τους όρους, ζήτησε να λάβει συνδρομή για ψυχολογική υποστήριξη και με τη σύμφωνη γνώμη της έδρας αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ημέρα της δίκης.

Σημειώνεται, πως στις 27 Οκτωβρίου ο 34χρονος θα καθίσει ξανά στο εδώλιο του κατηγορημένου για το συμβάν με την παράσυρση της 36χρονης.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου