ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σε εξέλιξη μεγάλα έργα υποδομών

σε-εξέλιξη-μεγάλα-έργα-υποδομών-688418

Για τα μεγάλα έργα υποδομών, που βρίσκονται σε εξέλιξη ή θα αρχίσουν το αμέσως επόμενο διάστημα, στην περιφέρεια της Θεσσαλίας μίλησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής στην τηλεόραση της TRT στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο.

Για τη μελέτη σύνδεσης του περιφερειακού δρόμου του Βόλου από τη Μπουρμπουλήθρα έως τον κόμβο Λαρίσης, ο υπουργός ανέφερε ότι αντιμετωπίζεται και αυτό το θέμα σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και ότι μελέτη του έργου ολοκληρώνεται το 2021 και θα διαβιβαστεί στην Περιφέρεια έτσι ώστε να κλείσει και αυτό το κομμάτι του έργου.

Ο υπουργός ρωτήθηκε και για το θέμα του Αχελώου. Αφού υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση κάνει ακριβώς ό,τι είχε δεσμευτεί προεκλογικά, τόνισε ότι προχωρά στη λύση της ήπιας μεταφοράς νερού (250 εκατ. m3 ετησίως) στη θεσσαλική πεδιάδα και για περιβαλλοντικούς λόγους, γεγονός που αναγνωρίζεται πλέον από όλους.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή η ολοκλήρωσή του Ε65 θα γίνει σε τρία χρόνια, ενώ αναφορικά με τις ζημιές από τον «Ιανό», ο ίδιος τόνισε ότι αντιμετωπίζονται όλες και πως η Πολιτεία κινήθηκε ταχύτατα, τόσο στις αποζημιώσεις των πληγέντων, όσο και στην αποκατάσταση των υποδομών.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου