ΤΟΠΙΚΑ

Ετρεξαν… να επιστρέψουν στη βάση τους

ετρεξαν-να-επιστρέψουν-στη-βάση-τους-826434

Δέκα επιπλέον δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού από και προς Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Eπιπλέον δέκα δρομολόγια, πέντε από και προς Αθήνα και άλλα τόσα από και προς Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, «επιστράτευσε» χθες το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας για να εξυπηρετήσει επιβάτες, κυρίως επαγγελματίες και φοιτητές, οι οποίοι λίγες ώρες πριν την εφαρμογή του δεύτερου καθολικού lock down έσπευσαν να επιστρέψουν στη βάση τους, καθώς τα μαθήματα, για τους φοιτητές, θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω τηλεκπαίδευσης.

Η κατάσταση, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημ. Κολυνδρίνη, ήταν ομαλοποιημένη. Βοήθησε ο έγκαιρος προγραμματισμός. Από τη στιγμή που την περασμένη Τετάρτη το βράδυ κατέστη σαφές ότι η χώρα οδηγείται άμεσα σε δεύτερο «λουκέτο» η διοίκηση επανεξέτασε τα δρομολόγια και έκανε τις απαραίτητες προσθήκες, ώστε να εξυπηρετηθούν οι έκτακτες ανάγκες.

«Ηταν αναμενόμενο μετά την επίσημη ανακοίνωση του lock down ότι η ζήτηση θα ήταν αυξημένη. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, αλλά η μόνιμη κατοικία τους είναι σ’ άλλη πόλη, όπως επίσης και φοιτητές που βρίσκονταν σε άλλες πόλεις και θέλουν να επιστρέψουν στον Βόλο κοντά στις οικογένειές τους για την περίοδο της καραντίνας. Ως εκ τούτου ήταν αυτονόητο για εμάς ότι θα έπρεπε να αποφασιστούν επιπλέον δρομολόγια για να εξυπηρετήσουμε όλους τους επιβάτες, δεδομένου ότι πλέον τα λεωφορεία όλα κινούνται με ανώτερο πλαφόν δυναμικότητας 65%, ανά δρομολόγιο».

Τα μέτρα του lock down συνεπώς και η απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού ισχύουν από τα ξημερώματα σήμερα και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου