ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεδομένη η πικρία του

δεδομένη-η-πικρία-του-835109

Δεδομένη η πικρία του προέδρου της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργου Ζαφείρη για τη μη εκλογή του στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

«Συμμετείχα σε μια εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ). Με έναν αριθμό ρεκόρ όλων των εποχών σε ό,τι αφορά στους υποψηφίους και με μαζική συμμετοχή στους ψηφίσαντες. Ηταν μια εκλογική διαδικασία, η οποία είχε πολλές ανατροπές αλλά κατέληξε σε ένα νέο Δ.Σ. Ηταν πρωτόγνωρη διαδικασία, από την οποία καταλαβαίνεις τους πραγματικούς φίλους, καταλαβαίνεις εκείνους που αναγνωρίζουν το έργο σου, καταλαβαίνεις όμως και εκείνους, οι οποίοι κινήθηκαν με απώτερο σκοπό μόνον την εκλογή τους», αναφέρει ο κ. Ζαφείρης μεταξύ άλλων. Οταν ρωτήθηκε από τη στήλη δεν δέχτηκε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες, για πρόσωπα.

Αρκέστηκε να εξάρει το έργο της ΠΟΞ την προηγούμενη τριετία, με πρόεδρο τον Γρηγόρη Τάσιο, ευχαρίστησε τις Ενώσεις της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, για τη στήριξη που του παρείχαν και επισήμανε πως «οι εκλογές τελειώνουν την επόμενη μέρα, δεν τελειώνει όμως η αγωνιστικότητα, δεν τελειώνει η διεκδίκηση, δεν τελειώνει η σύγκρουση εκεί που χρειάζεται». Ο κ. Ζαφείρης προανήγγειλε πάντως ότι θα είναι παρών.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου