ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Τελευταία προειδοποίηση από τον Δήμο Ρ. Φεραίου για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

τελευταία-προειδοποίηση-από-τον-δήμο-757489

Εκπνέει την αυτήν εβδομάδα η προθεσμία των 45 ημερών που είχε δώσει ο δήμος Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να απομακρυνθούν εγκαταλελειμμένα οχήματα σε διάφορα σημεία του Βελεστίνου.

Οι υπηρεσίες έχουν καταγράψει μόνο στο Βελεστίνο, που είναι το μεγαλύτερο δημοτικό διαμέρισμα του δήμου, 25 εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα σε δρόμους και διάφορα άλλα σημεία και έχουν ήδη τοποθετήσει τις ειδικές σημάνσεις, με τις οποίες ειδοποιούνται οι κάτοχοι να τα απομακρύνουν. Αν οι ιδιοκτήτες δεν ανταποκριθούν, τα οχήματα θα απομακρυνθούν από τον δήμο, θα συγκεντρωθούν προσωρινά σε δημοτικό χώρο και έπειτα θα ξεκινήσει η διαδικασία σε συνεννόηση με εταιρεία ανακύκλωσης για να καταστραφούν.

Ανάλογη διαδικασία θα ακολουθήσει και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα. Μάλιστα οι δημότες, αν θέλουν να καταγραφεί κάποιο εγκαταλελειμμένο όχημα, μπορούν να επικοινωνούν στον δήμο, με τους Χρήστο Σπαθή, τοπικό σύμβουλο Βελεστίνου στο τηλέφωνο 6984418506, Σταύρο Χατζή, δημοτικό σύμβουλο 6972214365 και τέλος στο γραφείο δημάρχου στο τηλέφωνο 24253502.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου