ΤΟΠΙΚΑ

Επανεκλογή Θοδωρή Γκλαβίνη στο σωματείο της Χαλυβουργίας Θεσσαλίας

επανεκλογή-θοδωρή-γκλαβίνη-στο-σωματ-758940

Απόλυτη πλειοψηφία κέρδισε το «Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Χαλυβουργών Ελλάδος»

Στο τιμόνι του σωματείου εργαζομένων της Χαλυβουργίας Θεσσαλίας ως πρόεδρος συνεχίζει για μία ακόμη θητεία ο Θοδωρής Γκλαβίνης, μετά τις εκλογικές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης, αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μετάλλου. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν προχθές και τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά χθες το μεσημέρι.

Ειδικότερα, στην κάλπη προσήλθαν και ψήφισαν συνολικά 309 εργαζόμενοι από σύνολο 349 εγγεγραμμένων μελών στο σωματείο. Βρέθηκαν πέντε άκυρα και έξι λευκά ψηφοδέλτια.

Νικητής αναδείχτηκε με 279 ψηφοδέλτια το «Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Χαλυβουργών Ελλάδος» με επικεφαλής τον Θοδωρή Γκλαβίνη. Στη διαδικασία επίσης κατήλθαν ως υποψήφιοι τρεις ανεξάρτητοι, οι οποίοι κατά σειρά ψήφων έλαβαν: Σταματίου Νίκος 9 ψηφοδέλτια, Ηρακλής Γραμματίκας 8 ψηφοδέλτια και Βαγγέλης Σκανδάλης 2 ψηφοδέλτια. Δεν εκλέγεται κανείς στη νέα διοίκηση.

Πλειοψηφών σύμβουλος αναδείχτηκε ο Θοδωρής Γκλαβίνης με 178 ψήφους. Μαζί του στη νέα διοίκηση θα συμμετέχουν με σειρά ψήφων οι Βασίλης Μπρόζος που πήρε 153 ψήφους, Θανάσης Παναγής που ακολουθεί με 151 ψήφους, Γιώργος Σούκιας που έλαβε 126 ψήφους, Νικόλαος Κρητικός που εκλέγεται με 123 ψήφους, Χαράλαμπος Καραλής που πήρε 111 ψήφους, Ιωάννης Γουγούσης με 105 ψήφους, Αδάμ Πετρόπουλος με 97 ψήφους και Θεόδωρος Τσεργούλας με 78 ψήφους.

Αντιπρόσωποι στο Εργατικό Κέντρο Βόλου εκλέγονται οι Θεοδωρής Γκλαβίνης με 137 ψήφους, Θανάσης Παναγής με 90 ψήφους, Γιώργος Σούκιας με 72 ψήφους και Αδάμ Πετρόπουλος με 68 ψήφους.

Τέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Μετάλλου εκλέγονται οι Θεοδωρής Γκλαβίνης με 132 ψήφους, Θανάσης Παναγής με 84 ψήφους και Αδάμ Πετρόπουλος με 51 ψήφους.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου