ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μόνο οι ειδικοί

μόνο-οι-ειδικοί-115768

Η χρήσιμη γνώση παράγεται από τους ειδικούς, σύμφωνα με τον διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη, ο οποίος παρενέβη για μία ακόμη φορά στον δημόσιο διάλογο για την πανδημία του κορονοϊού, καταθέτοντας την άποψή του για ερωτήματα, που απασχολούν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

«Το ευρύ κοινό ενδιαφέρεται για το τέλος της πανδημίας για να αγκαλιάσει πάλι τους δικούς του ανθρώπους, το άνοιγμα των επιχειρήσεων που έκλεισαν, τη δυνατότητα να ταξιδέψει πάλι ή να κάνει διακοπές το καλοκαίρι», έγραψε στη σελίδα του στο fb. «Η σύνδεση όλων αυτών των ερωτημάτων με την ανάπτυξη εμβολίων ή θεραπειών είναι αναπόφευκτη, αλλά πολύ αβέβαιη, ειδικά όταν επιχειρείται από μη ειδικούς.

Καθώς στη χώρα μας, με τα εξαιρετικά μέτρα που έχουμε πάρει, φαίνεται να πλησιάζουμε προς τη λήξη του συναγερμού, όλοι όσοι είναι ή αισθάνονται ειδικοί, ας μην ξεχνάμε ότι τώρα που τα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων μας είναι ακόμα κλειστά, να απαντάμε στα πραγματικά ερωτήματα των συνανθρώπων μας, χωρίς να επιτείνουμε το άγχος και την αγωνία», υπέδειξε ο ίδιος. Σα να μην έχει άδικο.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου