ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Δέχομαι απειλές από τσάμπα μάγκες»

δέχομαι-απειλές-από-τσάμπα-μάγκες-132832

Στη σοβαρή καταγγελία ότι δέχεται σωρηδόν απειλητικά μηνύματα από ψεύτικα προφίλ μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα προέβη χθες η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη. Αφορμή, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, τα αποτελέσματα που δημοσιοποιήθηκαν από σειρά πιστοποιημένων φορέων (Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ΑΠΘ) για την αέρια ρύπανση, σε συνδυασμό με την αποκάλυψη του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ότι με χειροποίητους σταθμούς μέτρησης, άγνωστο σε ποια ακριβώς σημεία τοποθετημένους, με φθηνές κατασκευές αποτελούμενες από εξαρτήματα που είτε έχουν στις αποθήκες τους, είτε αγοράζουν online, τέσσερις σταθμοί οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στον Βόλο -μέσα σε ένα παγκόσμιο δίκτυο μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης – ορισμένοι συνεχίζουν να προκαλούν τρόμο στην πόλη.

Η κ. Κολυνδρίνη προειδοποιεί ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιες απειλές και αφήνει να εννοηθεί ότι θα προσφύγει σε κάθε δημόσια αρχή για την προστασία της.

«Μόλις δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα των σταθμών μέτρησης του Υπουργείου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και κατεδείχθη το ψευδές των Νο Name μετρητών, αν υπάρχουν, γιατί κι αυτό θα ελεγχθεί, χωρίς υπογραφή ελεγκτή, χωρίς να υπάρχει link πάνω στον χάρτη στην ένδειξη Βόλος, χωρίς κανέναν υπεύθυνο και νόμιμο τρόπο καταμέτρησης, άρχισαν τα απειλητικά σωρηδόν μηνύματα από αγνώστους (ή όχι) με ψεύτικα προφίλ, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και απειλές …3 άτομα που μόλις δημοσιεύω κάτι που δεν ικανοποιεί τους «περιβαλλοντικούς τους προβληματισμούς» πνέουν μένεα. Μόνο που ξεχνούν ότι εγώ δεν μίλησα για βιομηχανίες, αλλά για αποτελέσματα μετρήσεων. Αν κάποιοι στοχεύουν στην τάδε ή τη δείνα βιομηχανία, δείχνοντας εδώ ή εκεί ανάλογα με το προς ποια κατεύθυνση τους στρίβουν το δάχτυλο, αυτό εμένα μ’ αφήνει αδιάφορη. Τσάμπα μάγκες πίσω από ψεύτικα προφίλ, μασκοφόροι της πλάκας και περιβαλλοντολόγοι «Ανάργυροι» …όποιος θέλει να μιλά με ονοματεπώνυμο και να λέει ξεκάθαρα ό,τι θέλει …εγώ πάντα θα λέω την ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς ίχνος φόβου ή αποπροσανατολισμού» λέει μεταξύ άλλων η κ. Κολυνδρίνη, προειδοποιώντας πως «όλα αυτά δεν θα τα αφήσω έτσι …τα μηνύματα τ’ αποθήκευσα και θα βρεθεί ηλεκτρονικό αποτύπωμα. Οι μετρητές ελέγχονται και οι χειριστές των μετρήσεων και οι αναμεταδότες …έλεος πια».

B.K.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου