ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης με 50 λεπτά κέρδισε 13.150 ευρώ

βολιώτης-με-50-λεπτά-κέρδισε-13-150-ευρώ-177489

Πόνταρε σε 15 αγώνες στο Πάμε Στοίχημα και τίναξε την μπάνκα στον αέρα

Αν σε θέλει η τύχη και έχεις και έμπνευση μπορείς να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα, όπως έκανε Βολιώτης την περασμένη εβδομάδα, που έπαιξε Πάμε Στοίχημα με 0,50 και κέρδισε 13.150 ευρώ. Το υπερτυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Σωκράτη Βαρακλιώτη στην οδό Αναλήψεως 43.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπερτυχερός πόνταρε σε 15 αγώνες ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ και μπάσκετ και τους κέρδισε όλους! Το δελτίο ήταν καλά μελετημένο και ζυγισμένο και τελικά δικαίωσε τον παίκτη κάνοντάς τον πλουσιότερο κατά 13.150 ευρώ.

Παίκτης και πράκτορας δεν πίστευαν στα μάτια τους ελέγχοντας το δελτίο.

Οι προβλέψεις είχαν πέσει μέσα και ο Βολιώτης πήγε αμέσως ταμείο για να εισπράξει τα κέρδη του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο υπερτυχερός δοκιμάζει συχνά την τύχη του στο Πάμε Στοίχημα, ποντάροντας μάλιστα πάντα μικροποσά. Αυτή τη φορά κατάφερε όχι απλά να αβγατίσει τα χρήματα που έπαιξε, αλλά να κερδίσει ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Σημειώνεται πως το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοιράζει κάθε μέρα πολλά χρήματα στους νικητές. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από 19 έως 25 Φεβρουαρίου οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Από Παρασκευή έως Δευτέρα το Πάμε Στοίχημα περιλαμβάνει αγώνες από τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, Πορτογαλίας, Ελλάδας, Γαλλίας, Αργεντινής, Βραζιλίας και άλλων χωρών.

Από Τρίτη έως Πέμπτη περιλαμβάνει αγώνες από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα και άλλους σημαντικούς αγώνες που διεξάγονται στα μέσα της εβδομάδας.

Επίσης κάθε εβδομάδα τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα μπάσκετ παίζουν στο Πάμε Στοίχημα, όπως ακόμη τα ιδιαίτερα δημοφιλή παγκόσμια πρωταθλήματα αγώνων αυτοκινήτου (φόρμουλα) και του μηχανοκινήτου αθλητισμού, μαζί με τις μονομαχίες ανδρών και γυναικών του παγκόσμιου τένις στα γήπεδα των μεγάλων τουρνουά και τους ενδιαφέροντες αγώνες ατομικών και ομαδικών αγωνισμάτων στίβου.

Τέλος στο Πάμε Στοίχημα μπορεί κανείς να προβλέψει τον πρωταθλητή της περιόδου στα μεγαλύτερα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, τους νικητές κάθε ομίλου και το νικητή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και κυπέλου ποδοσφαίρου και μπάσκετ, τους νικητές κάθε ευρωπαϊκού προκριματικού ομίλου, τον νικητή του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου κυπέλλου ποδοσφαίρου κ.λπ.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου