Σε οικογενειακό περιβάλλον ξανά τα τρία αδερφάκια

Τελευταία ενημέρωση: 2020-02-15, 18:06:16
Σε οικογενειακό περιβάλλον ξανά τα τρία αδερφάκια

Στην αγκαλιά της γιαγιάς τους, αφού έφυγαν από την Παιδιατρική

 

Στην αγκαλιά της γιαγιάς τους, μετά την απόφαση της Εισαγγελίας να της ανατεθεί η προσωρινή επιμέλεια, βρίσκονται από χθες το μεσημέρι τα τρία αδερφάκια, 3 και 4 χρόνων, τα οποία από την περασμένη Πέμπτη φιλοξενούνταν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, μετά από καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μετά από μία εβδομάδα παραμονής στο Αχιλλοπούλειο, τα τρία αδερφάκια χθες αποχαιρέτησαν το προσωπικό της Κλινικής και όλους τους εθελοντές, που αυτές τις μέρες βρίσκονταν ανελλιπώς κοντά τους και έφυγαν μαζί με τη γιαγιά τους για την Πάτρα, όπου θα διαμείνουν, σύμφωνα με πληροφορίες.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η γιαγιά τους μόλις πληροφορήθηκε την οικογενειακή περιπέτεια, που είχαν η 36χρονη κόρη της και τα τρία εγγόνια της, μετέβη στον Βόλο και ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι προτίθεται να αναλάβει την επιμέλειά τους μέχρι να μπορέσει η κόρη της να ορθοποδήσει και να εξασφαλίσει ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον για τα τρία παιδιά της.

Η κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου σε συνεργασία με την Εισαγγελία Βόλου όλες τις προηγούμενες μέρες διευθέτησαν όλες τις διαδικασίες που επιβάλλεται να τηρηθούν σ’ αυτές τις περιπτώσεις και χθες το μεσημέρι άναψε το «πράσινο φως», ώστε να εξασφαλιστεί η μεταφορά των παιδιών σε οικείο περιβάλλον από το αντίστοιχο της Παιδιατρικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορημένες πηγές, στην όλη διαδικασία παρούσα ήταν και η 36χρονη μητέρα των τριών παιδιών. Σημειωτέον πως όλες αυτές τις μέρες η μητέρα τους δεν απουσίασε λεπτό από το πλευρό τους, δηλώνοντας διαρκώς πως δεν είχε καμία πρόθεση να παραμελήσει τα παιδιά της και ότι υποχρεώθηκε να απουσιάζει από το σπίτι προκειμένου να εξασφαλίζει μεροκάματο, αφού ο σύζυγός της είναι προφυλακισμένος και έπρεπε μόνη της να τα μεγαλώσει.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=