ΤΟΠΙΚΑ

Σηκώνει μανίκια με το «καλημέρα» ο νέος Διοικητής

σηκώνει-μανίκια-με-το-καλημέρα-ο-νέο-232668

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών χθες ο νέος διοικητής Γιάννης Ντόκος, μετά την ορκωμοσία στην 5η Υ.ΠΕ.

Από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, στο οποίο καταγράφεται η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, ξεκίνησε η χθεσινή επίσκεψη του Γιάννη Ντόκου στο Αχιλλοπούλειο με την ιδιότητα πλέον του διοικητή του τοπικού νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ο κ. Ντόκος μετέβη στο Νοσοκομείο γύρω στις 6 το απόγευμα. Επισκέφτηκε εκτός από τα Επείγοντα, διαδοχικά διάφορες κλινικές, όπου συνομίλησε με νοσηλευτές και γιατρούς, που εκείνη την ώρα είχαν βάρδια.

Ο νέος διοικητής παρέπεμψε στο αμέσως επόμενο διάστημα για δηλώσεις, αφού πρώτα ενημερωθεί για όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί η επίσημη ορκωμοσία και ανάληψη καθηκόντων του στο γραφείο του διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Φώτη Σερέτη στη Λάρισα. Με αυτή τη διαδικασία ουσιαστικά ολοκληρώνεται η αλλαγή σκυτάλης στο Νοσοκομείο Βόλου.

Από σήμερα ουσιαστικά εγκαθίσταται στη θέση του, έχοντας να αντιμετωπίσει αφενός ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να κλείσουν, αφετέρου προκλήσεις που αφορούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, από την ερχόμενη Δευτέρα ο νέος διοικητής αναμένεται να συγκαλέσει διαδοχικές συσκέψεις, ώστε να έχει αναλυτική ενημέρωση τόσο για την οικονομική πορεία του ΓΝΒ, όσο και για θέματα προμηθειών φαρμάκων και στελέχωσης των Κλινικών. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους θεσμικούς εκπροσώπους γιατρών και εργαζομένων ως είθισται, ενώ παράλληλα θα τεθεί επί τάπητος το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης για τους επόμενους μήνες.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου