ΤΟΠΙΚΑ

Κλινικές του Νοσοκομείου Βόλου ξέμειναν από νερό

κλινικές-του-νοσοκομείου-βόλου-ξέμει-299301

Σε νευρική κρίση ασθενείς και γιατροί, που την έβγαλαν με εμφιαλωμένα νερά, ακόμη και για την ατομική τους υγιεινή

Κωμικοτραγικές καταστάσεις, που παραπέμπουν σε λειτουργία με αυτόματο πιλότο, καταγράφονται στο Νοσοκομείο Βόλου. Νευραλγικές κλινικές, που εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό ασθενών, ξέμειναν από νερό για δύο μέρες!

Σε νευρική κρίση ασθενείς, γιατροί, νοσηλευτές και συνοδοί, από το Σάββατο μέχρι και χθες το μεσημέρι, βίωσαν εφιαλτικές στιγμές αφού υποχρεώθηκαν ακόμη και για την ατομική τους υγιεινή να χρησιμοποιήσουν εμφιαλωμένα νερά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σοβαρή βλάβη που υπέστη ο αγωγός που διέρχεται της παλιάς πτέρυγας του Νοσοκομείου Βόλου, ήταν η αφορμή να πούνε «το νερό νεράκι» στη Β’ Παθολογική, το Ογκολογικό, την Ψυχιατρική κλινική και το Αιματολογικό.

Ασθενείς που νοσηλεύονται στη Β΄Παθολογική, αλλά και καρκινοπαθείς που χθες το πρωί μετέβησαν στη Μονάδα Χημειοθεραπείας για να υποβληθούν σε θεραπεία, υπέστησαν πολυπολιτισμικό σοκ καθώς αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν, πως είναι δυνατόν μία βλάβη σε μία σωλήνα νερού να αποσταθεροποιεί το σύστημα λειτουργίας ενός Νοσοκομείου…

Πολλοί εξάλλου ήταν εκείνοι που υποχρεώθηκαν ακόμη και για την προσωπική τους ανάγκη να μεταβαίνουν με τον ορό στο χέρι στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, όπου ευτυχώς το δίκτυο λειτουργεί κανονικά, ενώ την ίδια στιγμή οι συνοδοί τους επιστρατεύονταν, για να τροφοδοτήσουν τους δικούς τους ανθρώπους με 12άδες εμφιαλωμένων νερών, που έγιναν φυσικά ανάρπαστα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ασθενείς και συνοδοί, παρά το γεγονός ότι η βλάβη αναφέρθηκε στους επικεφαλής του Νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή, άγνωστο για ποιο λόγο, χρειάστηκε να περάσουν δυόμιση μέρες για να αποκατασταθεί.

Ήταν γύρω στις 2.30 χθες το μεσημέρι και αφού είχαν προηγηθεί έντονες αντιδράσεις, όταν επιδιορθώθηκε η ζημιά και το νερό άρχισε να ρέει πάλι σε όλους τους παραπάνω χώρους, ανακουφίζοντάς τους.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου