ΛΑΡΙΣΑ

Πυρετώδεις προετοιμασίες στο ΚΙΝΑΛ για την πανελλαδική εκδήλωση στη Λάρισα

πυρετώδεις-προετοιμασίες-στο-κιναλ-γ-397077

Στη Θεσσαλία ο εορτασμός των 45 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί σε πανθεσσαλικό, αλλά και τοπικό επίπεδο σχετικά με την καλύτερη προετοιμασία της μεγάλης εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα για τη συμπλήρωση 45 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο αρχαίο θέατρο.

Το Κίνημα Αλλαγής δίνει στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου το πανελλαδικό «ραντεβού», το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο καμπής για τα επόμενα βήματα του κόμματος, διοργανώνοντας την πανελλαδική του εκδήλωση.

Ηδη στην Αθήνα έχουν ξεκινήσει οι συσκέψεις τόσο για τη φυσιογνωμία των δράσεων που θα γίνουν στη Λάρισα, όσο και για την επιτυχή διοργάνωσή τους.

Στόχος της ηγεσίας είναι να αναδειχθεί η πολυετής προσφορά του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου στον αγροτικό κόσμο, με το ΚΙΝΑΛ μάλιστα να έχει ένα επιπλέον λόγο, καθώς στην ύπαιθρο κράτησε περισσότερες δυνάμεις απ’ ό,τι στα αστικά κέντρα στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, το κύριο βάρος της διοργάνωσης θα σηκώσει η Χαριλάου Τρικούπη, ενώ το πλαίσιο της μορφής που θα έχει η εκδήλωση θα συγκεκριμενοποιηθεί σήμερα.

«Είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε τα μέγιστα, ώστε η εκδήλωση να έχει πράγματι θετικό αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία. Η συνεισφορά του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη στον πρωτογενή τομέα, αλλά και γενικότερα στην ελληνική κοινωνία και αυτό θα καταδειχτεί μέσα από το αφιέρωμα που ετοιμάζεται για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ», επισήμανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας του ΚΙΝΑΛ Στέλιος Τσιάκαλος.

Καλά πληροφορημένες πηγές πάντως έλεγαν πως της ομιλίας της προέδρου Φώφης Γεννηματά θα προηγηθεί θεματική συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα.

Εκτός από την κ. Γεννηματά, βέβαιη θεωρείται στη Λάρισα η παρουσία σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, καθώς και όλων των κεντρικών, αλλά και των ιστορικών στελεχών του πολιτικού χώρου.

ΒΑΣ. ΚΥΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου