ΤΟΠΙΚΑ

Βανδαλισμοί σε παραλία λουομένων ~ «Γης Μαδιαμ» Στην Αγία Κυριακή Μαμιδάκη

βανδαλισμοί-σε-παραλία-λουομένων-γη-414762

Αγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στον χώρο που είχαν εξωραΐσει με πολύ μεράκι παραθεριστές

Οργή επικρατεί μεταξύ των παραθεριστών που διατηρούν κυρίως εξοχικές κατοικίες στην περιοχή Αγία Κυριακή Βελανιδιάς (Μαμιδάκη).

Με πολύ μεράκι, κόπο, προσωπική εργασία και χρήματα από το κομπόδεμά τους κατάφεραν να εξωραΐσουν την παραλία της Αγίας Κυριακής και να δημιουργήσουν έναν επίγειο παράδεισο, για να απολαμβάνουν το μπάνιο τους οι ίδιοι αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής.

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες μέρες. Με το πρώτο φως της ημέρας χθες το πρωί έπαθαν σοκ διαπιστώνοντας ότι όλα όσα είχαν φτιάξει καταστράφηκαν.

Σπασμένες ντουζιέρες, κατεστραμμένες ομπρέλες, ετοιμόρροπες βρύσες ήταν το σκηνικό του πολέμου… που αντίκρισαν μόλις προσέγγισαν την παραλία. Οι παραθεριστές δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Κυριακής (Μαμιδάκη) Γιώργος Παναγιωτόπουλος οργισμένος μέσω των social media αποτύπωνε φωτογραφικά τις ζημιές, κάνοντας λόγο για «αρρωστημένα μυαλά».

«Το Σαββατοκύριακο της καταστροφής… Στην ωραία μας παραλία της Αγίας Κυριακής περιοχή Βελανιδιάς [Μαμιδάκη] χτίσαμε με μεγάλο μεράκι ντουζιέρα για τις ανάγκες των λουομένων. Τοποθετήσαμε ομπρέλες θαλάσσης για την σκίαση, και πασσάλους για την οριοθέτηση της παραλίας. Τοποθετήσαμε καλάθια για την καθαριότητα της παραλίας ,και μεριμνούμε συνεχώς για την καθαριότητα. Δυστυχώς κάποια αρρωστημένα μυαλά είχαν άλλη άποψη και θεώρησαν πρέπον ν’ αφήσουν το στίγμα τους . Έσπασαν την χούφτα της βρύσης, ξεπουπούλιασαν τις ομπρέλες, έβγαλαν τους πασσάλους, και βρόμισαν την παραλία. Ως πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ν’ αναδείξω και να στιγματίσω την βαρβαρότητα κάποιων ανεγκέφαλων, που αρέσκονται μόνο στην καταστροφή. Χρέος του συλλόγου μας είναι ν’ αποκαταστήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις φθορές, και αυτό θα πράξει», έγραψε ο πρόεδρος του Συλλόγου για να καταδείξει το μέγεθος της καταστροφής σε μία παραλία που για όσους απολαμβάνουν τα μπάνια τους εκεί αποτελεί «δεύτερο σπίτι».

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου