ΤΟΠΙΚΑ

Ανδρέας Λοβέρδος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ταπεινωθεί»

ανδρέας-λοβέρδος-ο-συριζα-πρέπει-να-τ-502970

Λάβρος στην ομιλία του σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

«Αστραψε και βρόντηξε» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος μίλησε στον Βόλο σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην οδό Δημητριάδος μπροστά από το εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας.

Ο πρώην υπουργός μίλησε εφ’ όλης της ύλης αποδοκιμάζοντας συλλήβδην την κυβέρνηση, υπογράμμισε ότι η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι εθνικός στόχος και παρότρυνε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή για να στηρίξουν το Κίνημα Αλλαγής. Κατηγόρησε εξάλλου τον πρωθυπουργό ότι απέφυγε να προκηρύξει εθνικές εκλογές για να παρατείνει «την παραμονή του έστω και μία μέρα παραπάνω στην καρέκλα της εξουσίας».

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Λοβέρδος μίλησε για την ανάγκη στρατηγικής ήττας της κυβέρνησης στην οποία καταλόγισε «ψευτιά και ανικανότητα». «Ο λαός έχει καταλάβει ότι οι ψεύτες, οι αδίστακτοι, οι ανίκανοι έχουν την Κυριακή τις κρίσεις τους. Πέντε και μία μείνανε (μέρες) για να υπάρξει στην κάλπη η πολιτική τιμωρία τους. Οταν βάζεις κάτω τη λογική… χάνεις τον ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, καταγγέλλοντας τον κ. Τσίπρα για το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούσε στις συντάξεις και το οποίο αποσύρθηκε άρον – άρον από την προεκλογική καμπάνια, μετά τη ψυχρολουσία των περικοπών στη 13η σύνταξη.

Ο κ. Λοβέρδος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η μεγαλύτερη θετική έκπληξη των ευρωεκλογών και απευθυνόμενος προς το ακροατήριο τόνισε: «Στις ευρωεκλογές έχουμε την ευτυχία ως ΚΙΝΑΛ να έχουμε το καλύτερο ευρωψηφοδέλτιο το οποίο απαντά στα πολιτικά προβλήματα της χώρας, αλλά και στα πολιτικά προβλήματα της Ευρώπης. Ο κόσμος πρέπει να πάει στην κάλπη μαζικά για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο ίδιος. Επίσης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ΚΙΝΑΛ να βγει ενισχυμένο τόσο στις περιφερειακές, όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ο υποψήφιος δήμαρχος στον Βόλο και ο υποψήφιος περιφερειάρχης που στηρίζονται από το ΚΙΝΑΛ δίνουν τη μάχη μαζί μας, μία μάχη από την οποία θα βγούμε νικητές», όπως είπε.

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΚΙΝΑΛ στον Βόλο μαζί με τον πρώην υπουργό παραβρέθηκαν επίσης οι υποψήφιες για την Ευρωβουλή Μαίρη Μαλλιώρη, Σταυρούλα Γεωργάκη, Αγγελική Κουτσούκου, Ασπα Γοσποδίνη, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας, πρώην δήμαρχοι κ.ά.

Σημειώνεται τέλος πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρώην υπουργού νεαρά άτομα που πέρασαν από το σημείο πέταξαν τρικάκια με περιεχόμενο που αφορά στις οροθετικές γυναίκες.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου