ΤΟΠΙΚΑ

Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης: Η προσφορά είναι ανιδιοτελής

τριαντάφυλλος-γκογκινούδης-η-προσφο-505556

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» του Αχ. Μπέου μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

Για τον Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βόλου με τον συνδυασμό του δημάρχου Αχ. Μπέου «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική», η επιλογή να είναι υποψήφιος, μετά από μία πετυχημένη πορεία στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, ήταν συνειδητή. Η ανάδειξη της παράδοσης με την ταυτόχρονη ενίσχυση πολιτιστικών δράσεων αποτελούν για τον ίδιο προσωπικό στοίχημα, για να καταστεί ο Βόλος τόπος συνάντησης και διοργάνωσης μεγάλων εκδηλώσεων, όπως λέει.

Συνέντευξη στη ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Κύριε Γκογκινούδη, μετά από μία πετυχημένη θητεία στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, που υπηρετήσατε τους πολίτες και από θέσεις ευθύνης, σας βρίσκουμε σ’ αυτές τις εκλογές υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στον Βόλο με τον συνδυασμό του δημάρχου Αχ. Μπέου. Πρόκληση για εσάς αυτή η επιλογή;

Με την έννοια της αναμέτρησης σε νέα δεδομένα θα μπορούσε να θεωρηθεί πρόκληση η συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στον Δήμο Βόλου. Δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάτε ότι εδώ ζω με την οικογένειά μου και εδώ εργάζομαι. Κι επιπλέον εδώ στον Βόλο συμμετέχω ενεργά σε δράσεις και δραστηριότητες που υπηρετούν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Καταληκτικά η επιλογή ήταν φυσική συνέπεια που προκάλεσε θετικά σχόλια προσφέροντας μου τη δύναμη να διεκδικήσω την εκλογή μου.

Ποιο είναι το προσωπικό στοίχημα που έχετε θέσει στον εαυτό σας σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση;

Η ανάδειξη της παράδοσης με την ταυτόχρονη ενίσχυση πολιτιστικών δράσεων για να καταστεί ο Βόλος τόπος συνάντησης και διοργάνωσης μεγάλων εκδηλώσεων είναι στη πρώτη γραμμή των προσωπικών προτεραιοτήτων. Η ανάδειξη του Βόλου κατά την εορταστική περίοδο θα πρέπει να αξιοποιηθεί με παράλληλες και παράπλευρες δράσεις. Κυρίως ωστόσο στόχος και σκοπός σε προσωπικό επίπεδο είναι η ενεργοποίηση δράσεων στις συνοικίες, στις γειτονιές, η σύμπραξη μικρών και μεγάλων, η συμμετοχή σε αθλητικές δράσεις, και σε ομάδες που αφορούν σε μαθήματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, η αξιοποίηση όλων με συμμετοχή στα κοινά σε εθελοντική βάση προς όφελος της καθαριότητας και της ασφάλειας είναι στη πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων που έχω θέσει σε προσωπικό επίπεδο.

Αν σας ζητούσε κάποιος να απαριθμήσετε τρία θέματα τα οποία θα επιθυμούσατε να ασχοληθείτε την επόμενη μέρα ποια θα ήταν αυτά;

Πολιτισμός, Αθλητισμός, αλλά και Κοινωνική Πρόνοια είναι τομείς που γνωρίζω και τιμώ υπηρετώντας τους από θέσεις ευθύνης, ευαισθησίας και προσωπικής επιλογής.

Οι σπουδές μου στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και η επιλογή του τμήματος Παραδοσιακών Χορών προσέφεραν τον συγκερασμό αθλητισμού και πολιτισμού που υπηρετώ ενεργά και εθελοντικά ενώ η κοινωνική πρόνοια με συνοδεύει ως επιλογή με βάση αρχές και αξίες που έλαβα από την οικογένειά μου, ως μέλος πολύτεκνης οικογένειας που αγωνίστηκε για το καλύτερο όλων, συγγενών και συντοπιτών.

Οι αρχές αυτές με ακολουθούν και με οδηγούν να υποστηρίζω ότι η προσφορά δεν έχει πλαίσια και τομείς καθώς είναι ανιδιοτελής. Δηλώνω επομένως ότι είμαι έτοιμος να υπηρετήσω όπου μου ζητηθεί και σε ότι μου ανατεθεί.

Πώς απαντάτε στους άλλους συνδυασμούς που υποστηρίζουν ότι είναι υπερεκτιμημένο το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής και μιλούν για παρεμβάσεις βιτρίνας;

Επιτρέψτε να μην ασχολούμαι με σχόλια που διακατέχονται από προκατάληψη και στοχεύουν σε ίδιον όφελος.

Επιτρέψτε μου επιπλέον να δηλώσω ότι τα έργα και οι δράσεις έχουν τύχει της αποδοχής και της εκτίμησης του συνόλου των συμπολιτών που το αποδεικνύουν με την εντυπωσιακή συμμετοχή τους.

Εκτός των δράσεων πρέπει να τονιστεί ότι τα έργα που αφορούν στην καθημερινότητα έχουν διευκολύνει ουσιαστικά την καθημερινότητα των συμπολιτών και αυτό είναι ορατό και σαφές.

Σε κάθε περίπτωση για κάθε σχόλιο ή παρατήρηση υπάρχει απάντηση και αυτή δίνεται από τους συμπολίτες που εκφράζουν σε όλους μας την ικανοποίησή τους που θα επιβεβαιωθεί στις επικείμενες εκλογές.

Με την εμπειρία που έχετε σε ποιους τομείς εκτιμάτε πως θα πρέπει να δοθεί βάρος από τη νέα δημοτική αρχή;

Η προσωπική μου εμπειρία θα τεθεί στην υπηρεσία της Δημοτικής Αρχής που έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεται υποδείξεις. Ειλικρινά εκτιμώ και τιμώ την προσπάθεια όλων και σε όλους τους τομείς.

Η νέα δημοτική αρχή θα είναι η συνέχεια της προηγούμενης με τον εμπλουτισμό και την ανανέωση που αναλογεί σε κάθε καινούργιο αυτοδιοικητικό σχήμα.

Με δεδομένη τη νέα μορφή και σε συνδυασμό με την πείρα που έχει αποκτηθεί αντιλαμβάνεστε ότι η νέα δημοτική αρχή θα έχει τη δύναμη αλλά και τη δυναμική να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο της που όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Το προσωπικό σας μήνυμα προς τους πολίτες λίγες μέρες πριν την τελική κρίση των εκλογών….

Το προσωπικό μου μήνυμα προς τους συμπολίτες μου περικλείεται σε λίγες λέξεις «εκτίμηση και τιμή σε ότι έγινε για να γίνει το καλύτερο για όλους και για όλα».

Το προσωπικό μου μήνυμα αφορά σε έννοιες αξιολόγησης και εκτίμησης καθώς μόνον έτσι γίνεται αποτίμηση και εκτίμηση του έργου που έχει παραχθεί και είναι ορατό σε όλους μας που βιώνουμε μιαν άλλη πραγματικότητα στην πόλη που αγαπούμε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου