ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΧΙΟΝΟΜΑΧΟΙ…

χιονομαχοι-669298

«Απάντηση» σε όσους έσπευσαν από τον καναπέ και τη θαλπωρή του σπιτιού τους μέσω FB να αποδώσουν ευθύνες στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, με αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν στον δρόμο Βόλου – Λάρισας όταν δίπλωσε νταλίκα επειδή δεν υπήρχαν αντιολισθητικές αλυσίδες, έδωσε επίσης μέσω των social media η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, παρεμβαίνοντας στον διάλογο που είχαν χρήστες μεταξύ τους.

«Αντί να ψάχνουμε να αποδώσουμε ευθύνες όπως άλλοι, δώσαμε λύση σε συνεργασία με την Τροχαία βάζοντας τα μηχανήματά μας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να περάσουν μέχρι να απομακρυνθούν οι νταλίκες. Φαίνεται ότι η παιδεία του Νεοέλληνα συνυφαίνεται ακόμη με τον εγωκεντρισμό του και την κρεόντεια συμπεριφορά τού τύπου «όλος ο κόσμος γυρνά γύρω από εμένα»!

Η κυκλοφοριακή συμπεριφορά του, ακόμα και σήμερα, καταδεικνύει τον ωχαδερφισμό μερικών ανθρώπων που συμπαρασύρει σε ταλαιπωρία τους συνανθρώπους του, με έτοιμη την παλάμη να δείξει τον αριθμό των δακτύλων ή σε αντίθετη περίπτωση με το χέρι κολλημένο στην κόρνα και το άλλο έξω από το παράθυρο! Υπάρχει η αλήθεια που βολεύει και η μία και μοναδική που ζούμε», καταλήγει η κ. Κολυνδρίνη.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου