ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΩΤΙΚΑ

επιμενουν-πολωτικα-683654

Μπορεί ορισμένοι στα λόγια να επικαλούνται την ανάγκη της ενότητας στο ΚΙΝΑΛ, όμως στην πράξη κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να πυροδοτήσουν και νέες εντάσεις. Επειδή όπως κατέγραψε και το ρεπορτάζ, η Χαριλάου Τρικούπη δεν έλαβε υπόψη τα «θέλω» τους, η πλειονότητα των κομματικών οργάνων δεν συμμερίζεται τις απόψεις τους και αρνείται να συνταχθεί με τη δική τους λογική, άρχισαν να λοιδορούν όποιον έχει διαφορετική άποψη. Αυτό που όμως ξεπερνά τα εσκαμμένα και αποτελεί προσβολή είναι οι χαρακτηρισμοί που αποδίδονται σε ανθρώπους που συμμετέχουν σε κομματικές συνεδριάσεις.

Η αναφορά δεν είναι γενικόλογη και αόριστη, αλλά πολύ συγκεκριμένη. Έχει να κάνει με χθεσινή ανάρτηση στο προσωπικό Fb του πρώην γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Γ. Φώτη, που είναι μεταξύ εκείνων που ξιφουλκούν κατά της υποψηφιότητας των Τρ. Πλαστάρα και Ν. Χαυτούρα και ο οποίος αυτή τη φορά βάλλει κατά των συντρόφων του.

Ο χαρακτηρισμός που τους αποδίδει, σε διάλογο που είχε στο Fb με συμπολίτη, είναι άκρως προσβλητικός, όπως φαίνεται παρακάτω:

«Νίκος Διαμαντόπουλος: Πήρε θέση το ΚΙΝΑΛ στις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή σας ( Τρ. Πλαστάρα), αναφορικά με τον Δήμο Βόλου;

Γιώργος Φώτης: Οσοι έχουν αξιοπρέπεια τις καταδικάζουν απερίφραστα.

Νίκος Διαμαντόπουλος: Μην υπεκφεύγεις Γιώργο. Η παράταξη ΚΙΝΑΛ πήρε θέση;

Γιώργος Φώτης: Oι γελοίοι όχι.

Νίκος Διαμαντόπουλος: Εκτιμώ την ευθεία απάντηση σου».

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου