ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ»

κλειδωσαν-687931

«Κλειδώνει» το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής για τις ερχόμενες εκλογές στον Νομό Μαγνησίας, όποτε και αν αυτές γίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν χθες στο «The Caller» η Επιτροπή Ψηφοδελτίων στη Μαγνησία φέρεται να έχει καταλήξει ήδη στα πέντε ονόματα υποψήφιων βουλευτών, τα οποία μάλιστα εκτός απροόπτου θα ανακοινωθούν αύριο Κυριακή στη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος στην Αθήνα.

Τα ονόματα που σύμφωνα με το «The Caller» έχουν ήδη «κλειδώσει» είναι των κ.κ. Κώστα Πώποτα, Τρύφωνα Πλαστάρα, Γιάννη Σακκόπουλου και των κ.κ. Τζούλιας Τσαλίκη και Αργυρώς Ακρίβου.

Ακόμη δύο ονόματα που ακούγεται ότι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο είναι των κ.κ. Νίκου Χαυτούρα και Άγγελου Αγραφιώτη.

Οι τρεις θέσεις που θα κλείσουν το ψηφοδέλτιο, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα αρχές του καινούργιου χρόνου.

Τις τελευταίες ώρες πάντως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, με αφορμή το γεγονός ότι επιλέχτηκε να ανακοινωθεί τμηματικά το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας, όπως άλλωστε και άλλων περιοχών, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα απίστευτο παρασκήνιο που έχει να κάνει κυρίως με τα «πισώπλατα μαχαιρώματα», που φέρεται να δέχονται συγκεκριμένα πρόσωπα που βολιδοσκοπούνται για το ψηφοδέλτιο.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου